A hazugság napja

Május 26-án egy éve, hogy Balatonöszödön rögzítették Gyurcsány Ferenc beszédét, amely szeptember 17-én a médián keresztül került a közönség elé, és amely elindította a máig is aktív tiltakozási hullámot.

A Rendszerváltó Fórum ez alkalomból Budapest 5 pontján – a Moszkva téren, a Nyugati téren, a Blaha Lujza téren, a Deák téren, és a Margitsziget Margit hídi lejárójánál tart demonstrációt, ahol május 26-án 14.00 és 19.00 óra között információs anyagot, valamint a Gyurcsány beszédet tartalmazó műsort közvetít kihangosítókon keresztül.

A vidéki szervezetek számára -akik szintén részt vennének az akcióban- e-mailben szívesen elküldjük a 40-perces, folyamatosan újraindítható műsort, amelyet megküldött E-mail címre juttatunk el. Az akcióban résztvevők E-mail címét várjuk a refor@message.hu címen! A demonstrációs pontokra várjuk az érdeklődőket, a médiákat! Gyűljünk össze, emeljünk szót az igazságért, hogy ne legyen többé hazugság napja!

Fáber Károly
Rendszerváltó Fórum


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: