Szavazás #10

« előzmény

Meg vagy elégedve az Adobe CS3 szoftvercsaláddal? (60 szavazat)

 • Maximálisan – szerintem hibátlan lett (5/5): 20 (33,3 %)
 • Meg vagyok elégedve – néhány apróságot leszámítva közel tökéletes (4/5): 19 (31,7 %)
 • Jó, de messze nem az igazi – sok bosszantó dolgot nem javítottak, és „keletkeztek” újabb hibák, hiányosságok (3/5): 11 (18,3 %)
 • Csalódás – éppen csak jobb mint amilyen a CS2 volt (2/5): 2 (3,3 %)
 • Nagy csalódás – egyáltalán nem vagyok megelégedve (1/5): 8 (13,3 %)

A június 8-án indított szavazásra 30 nap alatt 60 szavazat érkezett – köszönet érte. A valaszolók harmada hibátlanra értékelte, közel harmada pedig 4-esre osztályozta az Adobe CS3-as szoftvereit; melyekkel a szavazók több mint harmada legfeljebb közepesen elégedett. Én is utóbbiak közé tartozom: a középső válaszlehetőségre kattintottam. Ha két szóban kellene összefoglalnom, akkor az egységesség hiánya miatt. Bosszantó, hogy ugyanazt a műveletet más és más gyorsbillentyűvel hajthatom végre a programcsomag különböző tagjaiban; vagy hogy az azonos funkciójú paletták más lehetőségeket adnak az egyik és megint másokat a másik szoftverben – arról nem is beszélve, hogy a paletták megjelenése sem minden esetben azonos. És sorolhatnám még… (pl. apróság, de érthetetlen, hogy a legújabb Photoshopban miért nincs Welcome Screen, ha eddig – és a többi programban továbbra is – volt – illetve van?) Hozzáteszem (és ki is emelem): így is kiváló szoftverek ezek, de én főleg a már említettek és a programok átjárhatósága terén többre számítottam.

„Konteszt-kísérlet” – értékelés

A továbbiakban a „konteszt-kísérlet” zsűrizésében kérem a segítségeteket. Ahhoz képest, hogy egészen pontosan 0 „pályaműre” számítottam, kellemes meglepetésként ért, és nagyon megtisztelő, hogy a szerény fődíj és a nagy meleg ellenére hárman is vették a fáradtságot az „értékesítésre” – amit ezúton is köszönök. A véleményem mindenkinek megírtam e-mailben (nem esett le az állam egyszer sem :)) – de ezzel most nem is akarok befolyásolni senkit –, a kérdés egyszerű: szerinted melyik a leginkább kreatív, ötletes, hangulatos, szóval: melyik tetszik a leginkább? (Nagyításhoz kattints a képekre – az eredeti itt látható.)

1.
2.
3.
4.

frissítve (2007. 07. 17.): Ma kaptam még egy képet, ami igaz, hogy a határidőn túl érkezett, de úgy éreztem, érdemes miatta újraindítottam a szavazást. Kérek mindenkit, hogy voksoljon újra – immár a négy nevezettre! (Igérem, többet ilyent nem csinálok. :))

http://poll-r.hu/poll/1001212/flash_export

folytatás »Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

2 hozzászólás a(z) “Szavazás #10” bejegyzéshez

 1. bjmatt avatar

  Szerettem volna rajzolni rá, mert ötlet van, de egyrészt időhiány, másrészt még tanulnom (gyakorolnom) kell hozzá, hogy olyan legyen, amilyenre megálmodtam. Majd a legváratlanabb időpontban küldök egyet. :)

 2. hal avatar

  Ez az időhiány ismerős valahonnan. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: