„A magyar baloldal soha nem sározódott be”

A magyar baloldal büszke lehet arra, hogy soha nem sározódott be, tisztessége és becsületessége nem támadható, különösen nem azok által, akik ezt megpróbálják megtenni.

Ezt Gyurcsány mondta az MSZP 18. szülinapjára rendezett bulin. Köze a valósághoz annyi, mint bármely mondatnak, ami elhagyja a száját. És ez a sok további sületlenség:

Simon Gábor, a párt választmányának elnöke köszöntőjében arról beszélt: lehet, hogy nem tökéletes amit csinálnak, lehet, hogy még sokáig nem lesznek tökéletesek, de az MSZP tudja a dolgát és megoldja a gondokat. Arra emlékeztetett, hogy nagykorú lett a párt, így minden tettért felelősséget kell vállalnia.

Lendvai Ildikó szerint a jobb- és a baloldal hagyományos munkamegosztását felülírta egy másik választóvonal, a haladóké és a maradóké, és az MSZP vállalta az előrehaladás irányítását. Az MSZP frakcióvezetője kijelentette: “Ma valahogy megint ránk maradt az előre haladás, a mozgás, a tempó, a változás, a progresszió ügyének pártképviselete”.

(forrás: hvg.hu)

És tessék megnézni a képeket is. Tragikomikus az egész – már nagyon sokadszor, és vajon még meddig?


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

2 hozzászólás a(z) “„A magyar baloldal soha nem sározódott be”” bejegyzéshez

  1. punyek avatar
    punyek

    az a szomorú hogy sokkal több energiát fektetnek abba hogy ilyeneket találjanak ki, mint ami ahhoz kéne hogy rtényleg haladjunk… nem kell PR, nem kell médiakampány, csak annyit kérek tőlük, dolgozzanak.

  2. hal avatar

    Dolgoznak ők keményen, leginkább a saját zsebükre!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: