Példátlan rasszista támadás – képregény formájában

Hát már a Móricka is náci lett?!

Tiltsunk be minden zsidós, cigányos, szőke nős, rendőrős viccet, mert ezek súlyosan rasszista támadások a zsidók, a cigányok, a szőke nők vagy a rendőrök ellen!

Nézzük, milyen üde és friss jelzőket kapott a viccújság: “durva”, “a harmincas évek antiszemita hecclapjainak szellemiségét idéző”, “cigányellenes”, “közösség elleni izgatás”, “felháborító”, “túlmegy minden határon”, “gyűlöletre való uszítás”…

A nyári uborkaszezonban villámgyorsan reagált a Roma Sajtóközpont, a Magyar Újságíró Szövetség (vizsgálat, állásfoglalás), György Péter esztéta, az ELTE média tanszékének tanára (ilyet még soha nem látott, a képregény túlmegy minden határon), Dr. Halmai Gábor alkotmányjogász (az újság elkövette a közösség elleni izgatás bűncselekményét). Még azért pár embernek a véleménye hiányzik, nem…?

Az újság főszerkesztő szerint a képregény „még elmegy”, belefér a sajtószabadság határaiba.

A képregény verses szövegében a szapora, segélyeket elivó, élősködő, részeges, bűnöző, “gyilkolászó” tücsök trágár szavakkal támad a szorgos hangyára: összeveri, megbecsteleníti és kirabolja. A trágár szöveget obszcén rajzok illusztrálják, melyekben a roma tücskök többek közt perverz szexuális pózokban vannak ábrázolva. A verses “mese” egyetértően utal a Magyar Gárda alakulására és általánosító módon az olaszliszkai gyilkosságra is, majd azzal a tanulsággal végződik: “Ne hagyd, hogy két Tücsök is/ Jusson egy Hangyára!”

Akkor nézzük a nyár legdurvább rasszista támadását:

(forrás és további részletek: vastagbor.blog.hu)

És ajánlom magát a Vastagbőr blogot – egy másik idézettel:

Amikor a 44 milliárd 62 milliárdba kerül

A legbirkább nemzet vagyunk az egész Földön. Ezt olvassátok el, ezt is kimagyarázzák:

Az M7 Balatonkeresztúr-Nagykanizsa autópálya hossza 35 km, a kivitelező a Porr-Viadom-Terrag-Asdag PVT-M7 Konzorcium. Szerződéses ár: 43,8 milliárd Ft + Áfa.
A projekt összköltsége összesen 61,9 milliárd forint. Mint látjuk, egy kis ellentmondás van a 2 szám között.

Mint kiderült, hogy a 43,8 milliárd csak az út megépítésére vonatkozik, további 19 milliárd forint kellett a tervezésre, a területszerzésre, a régészeti és a mérnöki munkákra. Ezek a munkák nem az autópálya építés szerves részei? Házépítésbe sem tartozik bele tervezés, meg a telekvásárlás, ugye ?!

Ez olyan, mintha építesz egy házat, bejelented a családnak, hogy 20 millió forintból megépíted, mindeki örül, hogy milyen ügyes vagy, majd a házavató bulin bevallod, hogy 34 millióba került.

Ilyen rohadt sunyi hazudozást még nem láttam, mint ami itt folyik nap mint nap. Nem merte Kóka-Gyurcsány bejelenteni anno hogy 35 km autópálya nálunk 62 milliárdba kerül (1,77 milliárd/km), hanem beadták a 44 milliádot (1,25 milliárd/km) hogy büszkén bejelenthessék, ŐK bizony letörték az autópálya-építés árait! Hát a nagy túrót! Újabb trükk Veres Jani kimeríthetetlen varázsdobozából, mi meg megint jól át lettünk verve!

(forrás és további részletek: vastagbor.blog.hu)


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: