Legutóbbi RSS olvasmányok

Mikor áttértem a Google Reader-re, már említettem, hogy miket olvasok – pontosabban követek – RSS-en keresztül. Mától megpróbálok rászokni a Reader Share gombjára, és ezt a szűrt tartalmat ki is raktam a bal hasábba, a LEGUTÓBBI LINKEK alá. (Ha esetleg nem lenne egyértelmű, előbbiben minden megtalálható, ami „be van csatornázva” hozzám, utóbbi pedig csak azokat tartalmazza, amiket már elolvastam, és értékesnek találtam.)

Ui.: A VENDÉGKÖNYVet megszüntetem (magát az oldalt nem, csak az oda vezető linket töröltem).


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

9 hozzászólás a(z) “Legutóbbi RSS olvasmányok” bejegyzéshez

 1. bjmatt avatar

  Én is readerezek egy ideje, itt az én megosztott oldalam:

  http://www.google.com/reader/shared/17723134575125384793

  Egyébként én úgy használom, hogy az egyik firefox kiterjesztéssel (custom buttons) , kiraktam a fejlécbe a reader gombot javascripttel, így ha valami tetszik egy oldalon, akkor kijelölök, gombra katt, aztán, már megy is ki a shared-be.

 2. suexID avatar

  Fel is vehetnénk egymást Readeren, ha gondolod. Ugyanaz a Readeres accom, mint amit ide is beírtam mailnek, így nem kell kiírni senkinek a mailjét! :)

 3. hal avatar

  [re=13478]bjmatt[/re]: Miután kitárgyaltuk Skype-on, eszembe jutott, hogy ezzel a módszerrel (csak a bookmark bar-ra kihúzott Note in Reader gombbal) én is éltem már, aztán valahogy elfelejtődött…

  [re=13482]suexID[/re]: Én eddig tudatosan távol tartottam magam ettől, félve a sok olvasatlan feed-től. Szerintem nem lesz időm követni, de kipróbálhatjuk. Hogyan kell? :)

 4. bjmatt avatar

  [re=13504]hal[/re]: Nekem ez amolyan gyors-blog, vagy kibővített linkfal, ha nem akarok hozzátenni semmit az eredeti posthoz, de a linkjénél többet szeretnék mutatni. De majd kitalálom. :)

 5. hal avatar

  [re=13507]bjmatt[/re]: Értem én. :)

  [re=13509]suexID[/re]: Pedig jártam már azon az oldalon… :) Felvettelek.

  Amúgy Ti mennyi időt töltötök feed-olvasással?

 6. bjmatt avatar

  Szerencsére leszokóban vagyok, reggel mielőtt elindulok munkába ránézek, becsillagozom, amiket érdekesnek tartok, aztán a többit megjelölöm olvasottként. Napközben például ebéd után elolvasok 1-2-t belőlük pihenésképp, aztán este megpróbálom a többit, általában 4-5-nél több nem szokott maradni, még úgy sem ha napközben is jön pár érdekes. Szóval ez kb reggel 10 perc, koradélután mondjuk 20-30 perc, és este is úgy fél óra.

 7. hal avatar

  Többre gondoltam. Én is napi kb. egy óránál tartok, és nem is akarok többet ezzel foglalkozni.

 8. suexID avatar

  Nálam ez változó. Van hogy 1 óra, van hogy 5 perc alatt végignézem a híreket. Általában betöltöm a readert, megnézem kik írtak a blogjukba, azokat elolvasom, a többi általánosabb blogot, hírsite-ot meg olvasatlanul hagyom, aztán majd ha időm van rá, átnézem. A megosztás meg szerintem egy jó dolog, én szeretem, mert másoknak is mutathatunk új, érdekes tartalmakat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: