Zaciba csaptuk a Szent Koronát

Nálunk, adszurdisztánban már régóta tudjuk, bármi megtörténhet. Nagyszerű vezéreinknek mégis mindig van valami újabb meglepetése számunkra. Amire soha nem is gondoltunk. Amiről azt hinnénk, ha a sarki fűszeres mondaná, hogy csak viccel…

Értesülések szerint Magyarország nemcsak üzleti, hanem a nemzeti, kincstári vagyont is végrehajthatóvá tette, amikor az IMF-hitelt felvette – akár a Szent Koronát vagy a Parlamentet is végrehajtás alá veheti az Európai Unió az általa nyújtott kisegítő hitel feltételei szerint.

A szerződés hármas számú mellékletében Draskovics Tibor igazságügy-miniszter úgy nyilatkozott: minden egyes állami vagyontárgyunk végrehajtható, ha nem teszünk eleget fizetési kötelezettségünknek – ismerteti a Magyar Nemzet.

A lap írása szerint ha egy állam folyamodik kölcsönért, a fedezet a nemzeti vagyon. Magyarország viszont olyan nyilatkozatot tett, ami nemcsak az üzleti vagyont alkotó vagyontárgyakat tette végrehajthatóvá fizetésképtelenség esetén, hanem a védett nemzeti, kincstári vagyont is.

Az Európai Unióval október 30-án írt alá szerződést a magyar kormány 6,5 milliárd eurós válságkezelő hitel folyósításáról, amely az IMF és a Világbank kölcsönét egészíti ki. A Magyar Nemzet szerint kiderült, hogy a megállapodás hármas számú melléklete szerint a magyar állam minden egyes vagyontárgya végrehajtható – ez alapján akár a műkincsek is.

Bencze Izabella, a Kincstári Vagyonügynökség volt vezérigazgató-helyettese a lappal közölte, mindez azt jelenti, hogy elvileg akár a Szent Koronát vagy éppen a Parlament épületét is végrehajtás alá vonathatják, ha nem fizetjük vissza az adósságot.

Ez természetesen egy szélsőséges példa – tette hozzá -, de a lehetőség fennáll.

(forrás: ma.hu)


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

3 hozzászólás a(z) “Zaciba csaptuk a Szent Koronát” bejegyzéshez

 1. kamatmentes avatar
  kamatmentes

  ezek csak tárgyak, a parlament épülete, a korona, stb.
  Nem birtokolhatja őket senki.
  Viszont a szellemi üzenet már szégyen…

  …Valamennyien tudatában vagyunk bizonyos mértékig, milyen fájdalmas dolog megszégyenülni, hiteltelenné, személytelenné válni. A szégyen állapotában lehorgasztott fejjel eloldalgunk, azt kívánva, bárcsak láthatatlanok lennénk. A számkivetés a szégyen egyik hagyományos velejárója, s a kezdetleges társadalmakban – amilyenekből mi is származunk – a számkivetés egyet jelent a halállal… Energiaszint: 20 – szégyen ( Dawid R. Hawkins: Erő kontra erő 15. old.)

 2. bazáros avatar
  bazáros

  A Szent Korona nem csak egy “tárgy”.
  Olvass róla, vagy nézd meg Jelenszky István: Égi élő igazság című filmjét.

 3. grunner avatar

  Nesze neked Szent Korona Tan!

  Fura, hogy népünk mennyit küzdött a múltban, hogy vissza szerezze a Koronát, és azt az eszmét amit képvisel… most meg magunk adjuk el!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: