Elhalálozott Tasnádi Péter

Barátom írja:

Ma reggel hallottam a számomra cseppet sem meglepő hírt, hogy elhalálozott Tasnádi Péter. Tasnádi Péter, Pécs polgármestere, 4 gyermek édesapja. A bemondó még hozzátette: „Pécs gyászban áll, még a fekete lobogót is felhúzták. Tasnádi Péter hiánya pótolhatatlan űrt hagy maga után.”

Munkába indulván az autóban azon gondolkodtam, hogy biztosan nagyon rossz most a családjának. De néhány dolgot nem értek. Miért pótolhatatlan a halála?? Miért áll Pécs gyászban? Miért nézi a média hülyének az embereket? Mit tett Tasnádi Péter Pécsért? Mit tett Toller László Pécsért? Mi van az EKF tervvel?? Csak nem bebuktuk? Miért undorítóan szürke, nyomorult, koszos és élhetetlen Pécs? Mi történt Péccsel az elmúlt 20 évben azon kívül, hogy építettek nekünk 256 bevásárlóközpontot? Miért vette fel Toller László felesége 2 éven keresztül a férje fizetését? Miért több Tasnádi Péter és Toller László emberileg, mint az a 30 éves fiatal nő, aki mellrákban hal meg? Miért többek ezek az emberek, mint azok, akiket nap, mint nap látok elfogyni? És ha nem többek cseppet sem, akkor mi a faszért néz hülyének minket a média? Csak ez dühít, meg az, hogy az embereknek kimosták az agyát és már mindent lenyelnek.

Nem értem. Na csak ennyi.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

6 hozzászólás a(z) “Elhalálozott Tasnádi Péter” bejegyzéshez

 1. János avatar

  Miért néz hülyének? Mert ez a dolga. Ezért tartják. Apám, tökre igazad van. Én is szoktam hasonlókon gondolkozni, amikor valaki “nagy ” ember meghal. Az hogy naponta megy tönkre x ember, vagy netalán sajnos felkötötte magát, mert már nem bírta a mai állapotokat az nem hír. Én Pesten élek, de detto ugyan az. szürke, mocskos és büdös. Persze ha demszky meghalna egy hétig biztos gyászba borítanának mindent. Hát egy-két pótolhatatlan űrt azért kipróbálnék, hogy milyen elviselhetetlen.

 2. hal avatar

  „Hát egy-két pótolhatatlan űrt azért kipróbálnék, hogy milyen elviselhetetlen.” Én is! Azzal viszont nem értek egyet, hogy a médiának ez lenne a dolga.

 3. bazáros avatar
  bazáros

  Ez egy olyan “szakmai” blog, ahol lehet politizálni?
  Jujj… nem lesz ebből baj?

 4. hal avatar

  Miért ne lehetne? Sajnos a politika meglehetősen meghatározza az életkörülményeinket. Soha nem értettem a „fújj, te politizálsz?” jellegű hozzáállást. Mindenki politizál, aki azt hiszi, hogy nem, az éppen azzal, hogy nem foglalkozik vele. Milyen bajra gondolsz?

 5. bazáros avatar
  bazáros

  [re=1953]hal[/re]:
  Természetesen a bajra vonatkozó kérdésem költői volt…
  Csupán tényleg meglepődtem, hogy ez is egy szakmai oldal, és a tulajdonos nem tiltja a “politizálást”.
  Még más szakmai oldalakon és blogokon üldözik azt.
  Hogy miért, azt sejthetjük…. és éppen ezért a méretes lóláb kikandikál.
  Borítékolom, hogy azon “szakmai” oldalak, és azon blogok, ahol ma TILOS a politika, 2010-től (ha nemzeti kormányunk lesz végre) hirtelen ráeszmélnek, márpedig politizálni muszáj, mert a civil társadalomnak hallatnia kell a hangját, mert az elnyomás ellen harcolni kell minden fronton, ésatöbbiésatöbbiésatöbbi.

 6. hal avatar

  Nem hinném, hogy egy esetleges kormányváltás során hirtelen változna a „szakmai” oldalak és blogok politikához fűződő viszonya. Ez a legjobb esetben is egy hosszú folyamat lenne – nagymértékű az általános undor a politikától, sőt eleve a nemzet fogalma is sikeresen le van járatva a nemzetrothasztó média által (lásd „magyarkodás”, mint pejoratív fogalom).

  Amúgy sajnos abban sem vagyok biztos, hogy nem ez a pszichopata őrült és beteg pártja marad kormányon. De már régóta a FIDESZnek sem tudnék felhőtlenül örülni. Րk is bebizonyították, hogy a saját érdekeik számukra is sokkal előrébb valóak az ország és választóik sorsánál. Szóval elég pesszimista vagyok, de azért reménykedek…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: