ReactorRepro névjegyek

Kétoldalas névjegyek készültek sarokkerekítéssel – kihasználva a digitális nyomtatás egyik előnyét (mindegy hányféle, az összmennyiség számít) hangulattól függően osztogathatók a különböző színű változatok.

18 hozzászólás ehhez: „ReactorRepro – új arculat #3: névjegyek

 1. És nekem milyen hangulatú névjegyet osztanál? ;-)
  Szépek.
  Sokszor eszembe jut ám, hogy jó volt együtt dolgozni, és jó tudni, hogy az alkotással nem hagytál fel, csak már nem vagy insomniás…

 2. Helló!

  Szépek, gratula. Egyedüli bajom vele, hogy a fekete “extrablack” fontok nagyon kilógnak az összképből.A cégnévnél nem is annyira zavaró (de az), mint a vezetéknévnél. Ott túl erős a kontraszt a black és a light között, és így nem is “harmónizál” ezekkel a finom motívumokkal.

 3. [re=16981]Orsoly[/re]: Én mindegyikből osztanék, aztán Te eldöntenéd, hogy melyiket adod tovább. :)
  Nekem is kedves emlék vagy, örülnék, ha írnál egy e-mailt, hogy vagy?

  [re=16991]norbi[/re]: Szia, köszi, örülök, hogy alapvetően tetszik. Én a bold/light párost kontrasztszegénynek éreztem, ezért lett black/light.

 4. A grafikával szerintem semmi gond.
  De:
  a magyar helyesírás szabályait azonban soha ne áldozd fel a design oltárán, nagyon szoktam utálni amikor egy névjegyen nemecsekekkel találkozom. A tulajdonneveket egyszerűen nagy kezdőbetűvel írjuk. Itt konkrétan a szóközt hiányolom de nagyon!

 5. A magyar helyesírás szabályainak betartása számomra is kényes téma – de ezt itt nem érzem áldozatnak a design oltárán. A black és light betűk kontrasztja szerintem pótolja a szóköz hiányát, és nem hiszem, hogy bárki azt hinné, elírásról van szó – vagy netán követendő példának tartaná, és eztán nem rakna szóközt a vezeték és keresztnevek közé. De nem akarlak mindenáron meggyőzni, elfogadom és köszi, hogy leírtad a véleményed.

 6. Köszi a választ (előre elnézést kérek, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni a véleményed).
  A világért sem akarom túllihegni ezt a témát és nem is kötekedni akarok, mert nagyon kilógnék a méltatók sorából, félre ne értsd, azért fontos ez számomra és hiszem, hogy neked is az hiszen kellő képpen komolyan veszed ezt a szakmát és ennek része a rajtunk, szakbelieken kívüli tömeg nevelése. Gondolok itt a vizuális kutúra fejlesztésétől kezdve a helyesíráson át a gondolkodásig bármire amitől a kevésbé erre fogékony nagy tömeg izlése egy ici-picit előrébb lép. Tudom nagy szavak ezek de azt gondolom akkor is így van. Ergo mivel mi vagyunk kisebbségben ezen a téren példaértékű munkálkodásunk.
  Egy durva példát említenék csupán: annak idején én még úgy tanultam, hogy az Attila így íródik. Tudom, hogy a nyelv folyamatosan változik, jó esetben fejlődik, de azért változtatni mert a sok hülye képtelen volt megtanulni ennek régi magyar nevünk helyesírását nem gondolom mai napig hogy ez így jó. Ha mondjuk Attila lennék vérig lennék sértve, hogy másként is lehet írni a nevem.

  Értem a design-t. Értem a magyarázatod, de ne bízd el magad, hidd el, hogy építő szándékkal írom le a véleményem. Mivel nincs ott a szóköz azt nem pótolja semmi. Meg vagyok győződve róla, hogy ha teszel szóközt, senki sem szólt volna azért, hogy vedd ki mert a black és light kontrasztja helyettesíti a szóközt. Azt sem gondolom, hogy ha kiteszed a szóközt borul a design vagy ezt a “fílinget” ha kihagyod csorbul, esetleg rosszabb lesz a design.

 7. Persze, teljesen igazad van, csupán nem rímelt volna a logóra, ami szintén nyelvtanilag helytelenül, egybe van írva. Amúgy teljesen egyetértek a véleményeddel, ez a névjegykártya semmivel se lenne rosszabb, ha külön írom a nevet (a logónál azért már nem ilyen egyértelmű), de ismétlem magam: „nem hiszem, hogy bárki azt hinné, elírásról van szó – vagy netán követendő példának tartaná, és eztán nem rakna szóközt a vezeték és keresztnevek közé”.

  Egyébként meg ne tartsd vissza magad csak azért, hogy ne lógj ki a méltatók sorából – „cserébe” én se bízom el magam (soha nem is tettem).

 8. HALi!

  Pár éve még én is ott dolgoztam! :O
  Az új arculat sokkal frissebb, mint volt. A hirdetés és a névjegy pedig pazar!
  Kíváncsi vagyok Csaba melyiket fogja osztogatni, mikor ideges!? :)

  Remek, nekem nagyon tetszik…

  Üdv.

  macdroog

 9. Kedves Zsolt,

  állandó vendége vagyok a reaktornak és nem is mennék máshova. Amióta láttam a komplett új arculatot, többek közt névjegyeket teljesen oda vagyok. Nagyon szép és abszolút egyedi, gyorsan szereztem is magamnak belőle. :) csodásak mind, már már műalkotás kategória és nagyon az én világom. Tükrözi a reaktort, igazán szép munka. Gratulálok minden munkájához !

  üdv:

  Alexandra (a zöldfülű)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.