Végre van egy oldalam, ahova összegyűjtöttem mindent, amit blogolok, fotózok, írok, olvasok, találok, mentek – vagyis Haldesign, Flickr, Twitter, Google Reader, és Delicious feedjeim egybegyúrva a Tumblr-en: haldesign.tumblr.com. A Tumblr szeretnivaló.

Tumblr oldalam

Ezzel együtt az oldalsávot is megváltoztattam: ha már ilyen szépen együtt van minden, akkor lecseréltem erre a Tumblr hírfolyamra a korábbi Google Reader, Delicious és Last.fm blokkokat; és a teljesség igényével igénye nélkül, alul feltüntettem, hogy hal máshol vagyok még jelen a neten: Tumblr, Flickr, Twitter, Last.fm, Facebook, iWiW, Google Reader, Delicious.

frissítve: A Tumblr-be alapból csak 5 RSS csatornát lehet integrálni, miután ezt kimerítettem, megjelent egy felirat, hogy írjak nekik levelet, ha ennél többet szeretnék. Megfogadtam a tanácsukat, értesítettem őket a vágyamról, amit másfél óra múlva már teljesítettek is:

Hello!

I have increased you to 10 feeds.
Please let me know if there’s anything else I can help you with.
Thanks for using Tumblr!

Thomas
Tumblr Support

Ahogy Woody Allen mondta: „bárcsak minden ilyen flottul menne!” (Egyébként 6. Tumblr-be integrált feed-em a Flickr kedvenceimé.)

frissítve (2009. 01. 11.): Szomorúan tapasztalom, hogy egy-két importált feed-elem időnként kimarad. És ami megjelenik, az is baromi lassan érkezik meg. A Tumblr se tökéletes…

6 hozzászólás ehhez: „Tumblr + új oldalsáv

  1. Örülök, hogy jelen vagy TumblR-en is mostantól, szerintem követni is foglak. Viszont konstruktív kritikaként annyit engedj meg, hogy a bal oldali sávban ha lehet, akkor kevesebb elem jelenjen meg egyszerre, túl hosszú nekem a felsorolás.

    (Ha jQueryvel elrejtenéd az elemek alatti leírást és csak az egeret fölé húzva jelenne meg, valami szép effekttel, az már csak hab lenne a tortán. :) )

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.