6 hozzászólás ehhez: „500 GB-os (használt) WD külső merevlemezt nyerhetsz

  1. [re=18149]Dexter68[/re]: Nem, dehogy. Csak egyszerűsödött a képlet: most van két 1 gigás külső, meg egy 1 gigás belső vinyó az elajándékozásra szánt darabon kívül (+ még ráadásként egy 300 gigás belső, amin még a régi XP fut). Amúgy meg a Blackblaze.com-ra is archiválok, hogy ne csak egy helyiségben legyenek meg a dolgaim, hanem a tengerentúlon is.

    [re=18150]codee47[/re]: Tartok tőle, hogy az enyém marad – tekintve, hogy az első heti négy jelentkező óta semmi érdeklődés nincs a tanfolyam iránt (túl azon, hogy egyre nő a Facebook rajongók száma).

  2. A külső WD-vinyó csábító! :) (bár itt pihen a nagy tesója az asztalon, ebből soha nem elég)
    Fotózok is, fel is dolgozom a “nyersanyagot” és még szívesen tanulnék is – de nem Lightroomot használok a munkafolyamat során. Viszont köszi, hogy elindítottad ezt a tanfolyamot, mert így megismerhettem a Cinto-t! Esélyes hogy találkozzunk áprilisban Korzikán? ;)

  3. Azért minden évben nem megyek. Idén részemről görögországi nyaralás lesz. Készülj fel a legjobbakra – jó utat és szép fényeket! :)

  4. [re=18155]hal[/re]: Lélekben már ott vagyok :) Köszönöm! Neked/nektek is szép nyarat, bár addig még sok “fát kell aprítanunk”….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.