Kobak megtisztelő felkérésére megírtam bemutatkozásomat a The Setup-ra:

Ki vagyok és mit csinálok?

Halasi Zsolt vagyok, fény- és fájlképész. 1992-ben, 18. szülinapomra egy fényképezőgépet kaptam ajándékba szüleimtől. Azóta készítek hangulatkonzerveket. 1999-ben egy barátom tanácsára vettem meg első számítógépemet. Azóta készítek fájlképeket is – 2001-től számítógépes grafikusként dolgozom. És csak időrendben utoljára, amúgy legfőképpen 2008 óta boldog férj és apa is vagyok. Bővebb bemutatkozás a honlapomon.

Milyen hardvert használok?

Milyen szoftvert?

  • Számítógép: Windows 7 + leginkább Adobe szoftverek (Lightroom, Photoshop, Illustrator, Acrobat, Bridge, Dreamweaver, Flash), Google szoftverek (Mail, Calendar, Reader, Docs), WordPress, Microsoft Office, Total Commander, Skype, Firefox (Opera, Safari, Google Chrome, Internet Explorer teszteléshez) és sok egyéb apróság.
  • Telefon: Android 1.5 (már nagyon várom a 2.1-et, ami HTC Hero-ra úgy tűnik, már soha nem érkezik meg) + a gyárilag telepített szoftverek, AK Notepad, Google Sky Map, Google Translate, Shazam.

Milyen lenne számomra az álom setup?

Konkrétumok nélkül (merthogy ilyen nincs és nem is lesz): szép, felhasználóbarát, villámgyors, és soha nem fagy le – egyszóval hibátlan.

Itt találsz: honlapom, egyéb

Jellemző tagek: apa, blogger, fotós, haldesign, számítógépes grafikus

frissítve (2010. 06. 01.): Ma megjelentem.

4 hozzászólás ehhez: „The Setup

  1. Bocsánat, de gondoltam, hogy úgyse ugyan azok olvassák a blogomat és a The Setup-ot (persze nyilván van átfedés), és legalább egy kicsit felhívom a figyelmet az oldalra.

    Amúgy azon gondolkodtál már, hogy ezek a bemutatkozások – legalábbis a szoftver/hardver része – viszonylag gyorsan elavul(hat)nak. Lesz lehetőség a frissítésre?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.