Mely tartalommegosztó(ka)t használod?

Nagy dilemmában vagyok, hogy mely tartalommegosztási lehetőségekkel érdemes megkínálni a kedves Olvasót a Haldesign új verziójában? Ugyebár rengeteg van belőlük, kérdés, hogy melyeket használják legtöbben hazánkban? Én a Facebook, Twitter, Google Reader, Netvibes, Delicious, iWiW hatosfogatra gondoltam. Szerinted?


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

12 hozzászólás a(z) “Mely tartalommegosztó(ka)t használod?” bejegyzéshez

 1. bzrs avatar
  bzrs

  Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy igazából nem is tudom melyik alkalmazás mire való, nem használom egyiket se, ezekre az ikonokra nem kattintok, úgyhogy nekem egyik sem hiányzik, jól megvoltam, megvagyok nélkülük. :)

 2. hal avatar

  És miért érzed, hogy ezért szerencsés vagy? :)

 3. Dexter68 avatar
  Dexter68

  [re=18698]bzrs[/re]: Azon felül, hogy a fiatalok elfészbukolják az idejük nagy részét, ezek remek (és manapság megkerülhetetlen) marketingszeközök is. Arról nem beszélve, hogy pl. a Netvibes mennyi időt, energiát takarít meg nekem.

  Amúgy meg: Fbook, tumblr – utóbbi magától twittel helyettem, Netvibesben automatice bent vagy nálam, iwiw meg csak telefonkönyv számomra. Deliciousba egyszer beimportáltam az összes könyvjelzőmet, azóta átláthatatlan és kezelhetetlen (tényleg egygombos ürítés nincs benne?)

 4. hal avatar

  Egyetértek, szerintem is hasznos dolgok ezek, csak nem kell túlzásba vinni a használatukat.

  Tumblr-en hol vagy? A kedvedért beraktam a ezt is. :) (Meg legalább azok legyenek kint, amiket én is használok.)

  Delicious nekem nagyon bejön, ezt is gondozni kell(ene), mint ahogy a képeket is (kéne) kulcsszavazni. Nem tudom, hogy van-e rajta egygombos ürítés.

 5. bzrs avatar
  bzrs

  [re=18699]hal[/re]:
  Nem érzem azt, hogy lemaradok, kimaradok valamiből, ha nem használom ezeket az izéket. Szerencsés vagyok, mert nem leszek függő. :) Ezektől legalábbis biztos nem. Úgy érzem, ezeket a dolgokat nem te használod, hanem szép lassan ők használnak téged.
  Régi fiú vagyok, itt vannak a könyvjelzőim, és slussz. Az sem olyan nagyon sok. Szépen rendszerezve vannak, időnként szétnézek itt-ott. Aztán ha olvasok/látok valami érdekesnek tűnőt, akkor kattintok.

 6. bzrs avatar
  bzrs

  [re=18704]Dexter68[/re]:
  Fészbúk marketing: friss példa, egy cég a saját nevével akart regisztrálni, de a rendszer nem engedi, ugyanis egymás mellett három egyforma betű van…
  Nesze neked marketing. (Amúgy nem izgat. Mármint a marketing)

  Telefonkönyv a telefonban, plusz van egy noteszom is.

  Delicious: látod, felesleges túlbonyolított valami. Ott a bookmark, oszt jónapot.

 7. macskafaraok avatar

  fb-t ugyan használom, de annyi post van van naponta, hogy praktikusan elvész köztük.
  RSS-ben követlek, az megy mindenhogy,

 8. hal avatar

  [re=18714]bzrs[/re]: Pedig biztos, hogy lemaradsz valamiről. Mert azt az időt, amit felesleges kattintgatásokkal töltesz, ahelyett, hogy csak oda kattintanál, ahol van friss tartalom (ha használnál RSS-t), fordíthatnád másra is. :) Ha mindent arra használsz, amire való, és nem viszed túlzásba, akkor ezek a szolgáltatások megkönnyítik az életed.

 9. bazáros avatar
  bazáros

  [re=18717]hal[/re]:
  Igen, biztosan lemaradok valamiről, nem vagyok percrekész, de pontosan ez az, amiről beszéltem: nem is érzem szükségét ennek. Nem érzem azt, hogy mindenről tudnom kellene azonnal. Majd megtudom holnap, vagy holnapután, ha éppen odakattintok. Kössem be magam mindenhova, hogy dőljön az infó? Ne dőljön, mert gyanítom ilyenkor az ember késztetést érez az azonnali csekkolásra. Nem. Majd azt én döntöm el, mikor, és hova. :) Maradok aki voltam, a pusztai farkas. :) (egyúttal ajánlom is a könyvet mindenkinek.)

 10. hal avatar

  Én csak viccesen arra próbáltam utalni, hogy ha jól használod ezeket, akkor akár még több időd is maradhat másra. De kétségtelen, hogy akkor meg ott van az a bizonyos zavaró késztetés, szóval valahol megértelek, és el tudom fogadni, amit írsz. És így még nagyobb megtiszteltetés, hogy ilyen gyakran „itt vagy”. :)

 11. bazáros avatar
  bazáros

  Perszehogy itt vagyok. :) Általában minden nap benézek. Az internetet azért használom, csak olyan oldszkúl módon. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: