Bruce Springsteen: Wrecking Ball

Nekem bejön Springsteen új lemeze.

Amerika újra elnökválasztási lázban ég, elvben tehát még nem lefutott játék a világ megmentése. Ezzel együtt a hétköznapok cseppet sem lettek élhetőbbek, mint 2008-ban, amikor a demokratikus nyugat fő fegyverhordozója, az év terméke, Barack Obama legyőzte a gyűlölt Busht. Amerika hangja sem bizakodik már annyira.

Bruce Springsteen immár harminc éve töretlen, illetve többé-kevésbé töretlen pályát tudhat maga mögött. És bár igaz, hogy a kilencvenes éveket átaludta, mind előtte, mind pedig utána olyan alapvetéseket hozott össze, amelyek egy részét nemcsak a Rolling Stone sorolta a rock zene történetének legjobb albumai közé, de a The Killers-től Meat Loafig, az Arcade Fire-től a Razorlightig és David Bowie hetvenes évekbeli soulos lemezeitől Badly Drawn Boy-on át Nick Hornby-ig se szeri, se száma azoknak, akik zászlójukra tűzték a főnök rock-világnézetét.

(est.hu)


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: