Szerdán éjfél körül értünk haza egy hetes Korfui nyaralásunkról. Pár összefüggéstelen gondolatmorzsa:

  • Elképesztő, hogy mennyire nem tartják a lépést a korral a Travel Service repülőgépén (illetve gondolom, nem egyedi eset, de most hozzájuk volt szerencsém): minden elektronikus berendezést ki kell kapcsolni a teljes repülőút alatt! WTF? LOL? Nem is tudok mit hozzáfűzni… (A nyolcvanas-kilencvenes éveket idéző primitív balesetvédelmi filmecskét már nem is részletezem – mondjuk passzol a honlapjukhoz.)
  • A szállással ugyan nem voltak súlyos problémák, de azért jobbra számítottunk. Néha kicsit SZOT üdülő fílingje volt, keveredve a görögös hanyag-igénytelenséggel; a kicsi, köves tengerparthoz pöcegödör szagon át vezető aluljáróval; egyhangú kajákkal. Amúgy ezt a részét soha nem értettem (nem először jártunk így): Görögországban elsősorban görög ételeket szeretnék enni – miért kell a „nemzetközi” konyhát erőltetni, ráadásul minden változatosságot nélkülözve? Azért megemlítek pár pozitívumot is: a szobáink és a szálloda medencéje is kellemesen nagy méretű volt – egy szép, fás-bokros-virágos parkba integrálva.
  • Mindezekkel együtt nagyon jól éreztük magunkat, négy napra autót is béreltünk, Issos beach hibátlan, Luca házitündérünk pedig iszonyatosan élvezte a vizet, rengeteget ugrált benne és bele a vadiúj karúszójában – szóval ahogy a búcs-ouzó koccintásunknál is kívántam: soha rosszabbat!
  • A nagy, böszme tükörreflexes fényképezőgépemet alig használtam, leginkább a telefonommal lövöldöztem, ami majdnem mindig kéznél volt, és sokkal egyszerűbb volt a használata. Nyilván ehhez az is hozzájárult, hogy leginkább családi (persze főleg gyerek) fotózásra volt lehetőségem és ihletem; de pár hónapja általánosságban is jellemző, hogy nem igazán akaródzik elővennem a táskájából az 550D-t.

2 hozzászólás ehhez: „Újra itthon

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.