nexusfont

A „jogtiszta szoftvereket az új gépemre” projekt keretében font manager alkalmazást keresve találtam rá Noh JungHoon, a Samsung szoftvermérnökének honlapjára, és az általa készített és négy éve fejlesztett NexusFont nevű font managerre, aminél jobbra nem is vágytam, még többet is tud annál, amire nekem szükségem van – ráadásul mindezt egy felhasználóbarát, letisztult felületen, ingyenesen. Támogattam a srácot 20 dollárral – ő pedig remélem még sokáig nyújt támogatást a szoftveréhez.

8 hozzászólás ehhez: „NexusFont – egyszerű és nagyszerű ingyenes font manager

   1. Jónak tűnik. Érdekes párosítás, hogy win-re van, meg iphone-ra, de talán ennek köszönhetően jól néz ki a felülete. Tetszik, hogy kicsi és gyors… bár utóbbi tulajdonságára kiváncsi leszek, ha megetettem vele az összes fontomat XD
    Kicsit furcsállom, hogy nincs semmi állítgatási lehetőség, de lehet, hogy minden úgy jó, ahogy van, ne piszkáljon bele a júzer.

  1. Olyanokat szoktam szeretni állítgatni, hogy hol tartsa a cache-t és a tempfájljait, illetve, hogy aktiválásnál másolgasson-e a system fontmappájába, vagy csak linkeljen oda – szerencsére az utóbbira rákérdez, amikor bekapcsolok egy-egy fontot.

    1. Úgy tűnik, hogy maradok ennél… a reinstall alkalmával futottam egy kört a neten, hogy van-e valami normális és ingyenes alternatíva a jelenleg működő nemnormális és nemingyenes helyett, de nem akadtam rá a nexusra. Úgy látszik, nem futottam elég kitartóan.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.