2012|12|12 projekt: 2003

A 2003-ban exponált 441 hangulatkonzervemből az alábbi 14-et találtam említésre érdemesnek mai halszemmel (a fotók időrendben követik egymást). Nagy dolgok történtek ebben az évben: új lakás, új autó (mindegyikből az első közös) – melyeket azóta is szeretve lakunk (négy és fél éve már hárman) és hajtunk (ezt még továbbra is csak ketten). Új (a jelenlegi) helyére költözött a Reactor; én pedig új munkahelyen kezdtem el dolgozni, ahol közel hat évig voltam alkalmazásban. Készült rengeteg átlagos (és átlag alatti) fotó – és ehhez képest feltűnően sok jó a kedvenc évszakom egyik kedvenc helyszínén: az őszi Balatonon.

Itt és most, 2012. 12. 12. 12:12-kor a 2012|12|12 projekt véget ér. Örülök, hogy belevágtam, élveztem csinálni, és örülök a végeredménynek: digitalizáltam fotós ténykedésem első 12 esztendejének negatív filmjeit – így már két évtized hangulatkonzervjei sorakoznak a spájzban.

A projekt teljes anyaga→


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: