elmu_meroallas_bejelentes_az_interneten_2013ban

Frissítve (2014. 01. 06.): Elképesztő ez a cég – ELMŰ vs the world

Frissítve (2014. 02. 19.): Chrome böngészővel beléptem, és sikeresen bejelentettem a mérőállást! El se hiszem…

Frissítve (2014. 09. 05.): „Csupán” egy röpke év telt el a bejegyzés óta, és máris normálisan működik az oldal – ráadásul az ELMŰ címlapjáról egyetlen kattintással elérhető.

30 hozzászólás ehhez: „ELMŰ mérőállás bejelentés az interneten, 2013-ban

 1. Nem tudom csak én nem tudok bejelentkezni vagy más is járt így.
  Jó lenne ha az ELMŰ nem csak azt írná hogy nem megfelelő böngésző,hanem azt hogy hogy lehet bejelentketni.
  Miért kellett 1 jól működő rendszert megváltoztatni????

  1. Nem a felhasználóbarátság jellemzi a honlapot, annyi biztos – nem veled van probléma, ha nem találod. Katt a képre a bejelentkezéshez – de csakis az általuk ajánlott böngészővel és módon!

 2. énsem tudok se regizni se bejelentkezni de még a telo is foglalt hogy be diktájam a óra álást!EZ A FASZA

 3. A profitjukból nem tellik e problémák megoldására?! Szerintem ez nem véletlen, addig is álltalányban számláznak, aztán jön a zsíros elszámolás, plusz a kamat stb.!!! Ez tutkó nem véletlen, hogy nem lehet se regizni, sem elektromos úton mérőállást leadni!!!

 4. egyszerűen kurva szar ez az egész rendszer! Nem lehet normálison bejelnteni a mérő állásást, bossza meg oldják már végre ezt a problémát! Minde hónapban szarokadás, szar elmű

 5. A sz.e.m.é.t bandája! Persze ha meg nem jelentem akkor meg annyit számláznak amennyit akarnak.
  Év végén meg visszakaphatom a különbözetet. Uzsorás maffiózók!
  Jönnek itt azzal hogy ilyen meg olyan böngésző kell hozzá.
  Már azzal sem működik amiről pofáztak korábban!!!!!
  POFÁTLAN CSÜRHE!

 6. valóban szándékkal csinálják ezt? A regisztrációt elutasítja csak azért, hogy a rezsit csökkentsék?
  Most akkor milyen böngésző kell ? A telefonos fárasztás pedig szándékosan van?

 7. Novembertől januárig itt jelentettem be a mérőállást. Az azonosítót és a jelszót NEM felejtettem el. Most miért kellene újra regisztrálnom?! A telefonos bejelentés nem sikerül!!!!

 8. Elképesztő mit művelnek nem felejtettem el, egy hónap alatt a jelszót,de az azonosítót sem ,már többször így jártam,a telefonba csak dumálnak mit csinálunk rosszul. MILYEN ÉRDEKES A TIGÁZNÁL soha nincs ilyen probléma ,mobilon pénzbe kerül DE EZT IS AKARJÁK “””FIZESS !!!!!!!!”””

 9. Borzalmas a rendszerük, képtelenség idegekkel birni a bejelentkezést, már ha lehetne. Nem tudom, hogy kinek a kije állitotta össze, mert ez egyszerüen használhatatlan. Évek óta nem is akartam belépni, de most kénytelen lennék, mert ugyebár megszűnt a dijnet, de most is idegtépő a próbálkozás.

  1. Sajnos igy van,én is a dijnetten fizettem eddig.De mindég kitalálnak valami hülyeséget.
   Mondtam nekik küldjék a csekket majd én utalok nem szarakszok velük.
   A hálozati oldalon beirom a mérőállást és kész,mert máshova nem tudok belépni.
   És még azt mondták a telefonba hogy eddig senki nem reklamált.

 10. Idáig mindig sikerült bejelentkeznem itt a neten, de ma legalább 100x próbálkoztam…és nem enged be! Állítólag a jelszó nem jó….Hmmm…eddig jó volt? Ki változtatta meg? A mérőállás rögzítés nem egyszerű dolog! :-(

 11. Képtelen vagyok bejelenteni interneten a fogyasztást. Eddig jó volt az azonosító és a jelszó is, most mégsem fogadja el. Hibaként azt jelzi, hogy az egyik nem jó. Megpróbáltam újra regisztrálni, ott pedig azt a választ kapom, hogy a Vevő(Fizető)azonosítóval nincs szerződés. A főgáznál még nem volt ilyen problémám.

  1. Gyerekek, Én Egyszerűen a Regit Sem Találom! Most próbálom először, de lehet, h utoljára…….Kiírta, h nem jó a böngésző…..

  2. Kocsis László
   2014.március 2.
   2014.január 22-ig tudtam interneten bediktálni a fogyasztást.Ezután többet nem tudtam a vevőkód azonosítóval és a jelszómmal bejelentkezni.Miért kellett a jól bevált rendszert megváltoztatni?Sem a jelszót sem az azonosítót nem felejtettem el.

 12. Telefon jól működik. 2,5 perc volt, két mérő. 75 Forint max. a telószámla. Van opció a bediktálásra, és 7 nap áll rendelkezésre. Ha valaki nem képes 7 nap alatt valamilyen úton megoldani a bediktálást, ott az egyénnel van probléma. Persze megint könnyebb szidni a szolgáltatót, minthogy beismerni, hogy az egyén az életképtelen.

  1. ELMŰ mérőállást bejelenteni soha nem volt lehetetlen – csak egyáltalán nem felhasználóbarát. Az, hogy egy ekkora cég, mint az ELMŰ, 2014-ben itt tart, elég szomorú.

  2. Elnézést, ha van internetes bediktálási lehetőség, akkor miért nem működik, én süket vagyok és mindig valakit el kell kapnom, hogy telefonon sziveskedjen már nekem bediktálni. Ennyit erről.

 13. 6 éve jelentem, még soha nem volt probléma, mindig elsőre sikerült. Tény, hogy tavalyig csak IE-vel működött (csak ezért tartottam a gépemen), de kb 1 éve bármilyen böngészővel megy.

  1. Meg lehet őrülni.Fél órát kinlódom nem sikerül a mérőállás lejelentése!

 14. ez a kurva elmu, semmise mukodik bmeg! nem lehet meroallast bediktalni azon a szar oldalon!!!

 15. Ez az egész úgy szar ahogy van! Én kb 2 évig tudtam használni a számítógépes beírást, de kb 3-4 hónapja nem tudok bejelentkezni, mert ez a köcsög gép azt írja ki, hogy nem jó a felhasználó név, vagy a jelszó!
  Évekig ezt használtam, tehát a gyökér rendszerükkel van a baj!

  Üdv……….szerintem telefonon keresztül diktáljátok be, ne idegeskedjetek………..mint én!
  Kapja be az ELMŰ!
  Üdv Tamás

  1. Igen, sajnos hol a jelszót nem találja igaznak, hol a felhasználónevet nem fogadja el az oldal. Ennek az is lehet az eredménye, hogy majd kapok egy nagy összegű számlát, amit a bank elutasit. Akkor mi a segitség a netes mérő rögzitési formátumban? Nagyon sokszor nem müködik az oldal, ha, csak egyszerüen szeretném megnézni a felhasználásomat mint ma is és nem lehet, szerintem ott az informatikusok, rendszer karbantartók nem érdemlik meg a fizetésüket!

 16. Kb. 3 havonta átvariálják az internetes oldalukat. Szerintem direkt elérhetetlené teszik magukat, hogy azután az ügyfeleken büntetőkamatokat hajthassanak be.

 17. azt hittem egyedül vagyok ijen hülye,de már látom,hogy nem leitam a nevemet az adatokat és vissza vélaszolt ,hogy ijen néven már van regisztrálva már valaki az lehet ,de ez a nevem és igy vagyok szerződéssel az amásszal gondolom az adatok nem egyeznek a másik ügyfélel jutka gombárol

 18. és én sem tudok bejelentkezni…. :.-( de nem csak az óraállást nem tudom bediktálni, hanem egyetlen ELMŰ-vel kapcsolatos oldal sem érhető el!!!!!!!!!!!!!!!…. Gondolom majd engem fognak elmarasztalni, ha nem tudom időben bejelenteni az óraállást!!! Minek kell hirdetni, ha használhatatlan. Ha, azt írom: nagyon pipa vagyok, akkor nem fejeztem ki elég erősen az érzéseimet!!!!!!!!

 19. Úgy látom sokan képtelenek értelmezni a helyzetet: ez az oldal egy blogbejegyzés, melyet 2013. szeptember 21-én hoztam létre, emléket állítva az akkori siralmas helyzetnek. Azóta (már hónapok óta) az ELMŰ honlapja és benne a mérőállás bejelentés lehetősége is teljesen megújult, és tökéletesen használható. Ha neked mégsem sikerül, akkor az nem az ELMŰ honlapjának hibája (legalábbis ma, 2014. december 17-én). Azzal pedig végképp semmire nem mész, ha ezen az oldalon dühöngsz (inkább írj az ELMŰ-nek); ezért mostantól ehhez a bejegyzéshez a hozzászólás lehetőségét megszüntetem.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.