Jake Bugg

Pár napja a munkahelyemen a recepción állandóan szóló rádióból hallottam pár hangfoszlányt a Two Fingersből, ami mágnesként vonzott, és miután a Shazammal felismertettem, a fejemre illesztettem a két hete fillérekért beszerzett, kiváló ár-értékarányú Philips SHP2000-es fejhallgatómat, és a Spotify-on már indítottam is Jake Bugg 2012-es albumát, majd nyomtam rá egy „követést”-t (pár napja a Spotify már magyarul is tud) – szerintem sok jó dolog várható még ettől a húsz éves angol sráctól (bár az imént említett, alább idézett albuma – főleg az első fele – határozottan jobban tetszik az idén megjelent második lemezénél*).

*Kezdenek egyre elavultabbá válni az album és lemez kifejezések az online zene streaming korában; de a telefonkagyló piktogram kapcsán jut eszembe: valószínű még sokáig jelképezi vizuálisan egy korong az imént említett dalgyűjteményeket.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: