Androidos alkalmazásaim #5

Közel egy éve vettem számba a telefonomra telepített alkalmazásokat – lássuk milyen említésre érdemes alkalmazásokat találtam azóta azóta:

androidos_alkalmazasaim_5

  • CyanogenMod Installer – tavaly novemberben pofonegyszerűen installáltam vele a Cyanogent a Samsung Galaxy Note-omra (az eredmény nem lett tökéletes, de egy ilyen hekkelésnél ez benne van a pakliban).
  • Digital Clock Widget Xperia – hihetetlen, hogy nincs egy normális óra widget gyárilag a telefonon, de legalább van ez – itt írtam róla.
  • E-Robot – rengeteg mindent tud (nekem már a bőség zavara) – jelenleg csak a Google Fényképezőgép zárhangját tiltom le vele: ha fut az app, némára vált a telefon.
  • Foursquare – korábban mindig idegenkedve olvastam a Foursquare-ről, soha nem akartam sehol polgármester (vagy mi a szösz) lenni, meg állandóan becsekkolni – de az új Foursquare-nek már számomra is van értelme, határozottan tetszik (bár keveset használom, ritkán jut eszembe).
  • Google Fényképezőgép – ahogy már írtam is, kizárólag nagy felbontású panorámaképek készítésére használom (minden más fotót, videót a gyári kamera alkalmazással készítek) – messze nem tökéletes, de ha nincs kedvem utólag összefűzni a képeket, megteszi.
  • Járókelő – még soha nem használtam (nem jut eszembe, mikor lehetne), de nagyon szimpatikus a koncepció: találsz egy problémát, bejelented, és a többi „intéződik”.
  • Morena – Flat Icon Pack – szintén említettem már – ez az ikoncsomag vált be legjobban, hogy rendet teremtsen a káoszban.
  • SD Maid Pro – Unlocker – még csak néhányszor futtattam, ezek alapján megbízhatónak tűnik, megszabadított már pár száz megabájt felesleges szeméttől.
  • Smart Connect – a Sony által gyárilag telepített kis okosság; az E-robothoz hasonlóan konfigurálhatod, hogy mi történjen, ha… – csak sokkal kevesebb lehetőséggel, sokkal egyszerűbben (például ha 22 és 6 óra között töltőre dugom a telefont, némuljon el, aztán mikor leválasztom, legyen újra hangos).
  • WunderCar – még soha nem próbáltam ki élesben (egyszer hívtam sofőrt, de épp nem volt a környéken), pedig már regisztrált sofőr is vagyok (csak mindig elfelejtem bekapcsolni, mikor „taxizhatnék”); de Kobak és Mefi is megírták személyes tapasztalataikat.

, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: