22FF projekt: 2010

Ahogy a 2013-as fotótermésemen is látszik, tavaly rákattantam a fekete fehérre – vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy sokszor kattintottam jóérzéssel a Lightroomban a Black & White-ra; és ebbe annyira belejöttem, hogy meg sem álltam 1992-ig. 22FF projekt 22 év fekete-fehér fotóiról szól, és benne a korábban már publikált, eleve fekete-fehér képeimet is idézem.

A 2010-ben készült képeim java része kívánja a színeket – vagy csak én kezdek újra rákattanni a színesre? Azért még négy esztendő hátra van a 22-ből, és biztos vagyok benne, hogy decemberig minden hónapban találok néhány kedvenc fekete-fehéret a közelmúltból. 2010. március 19-én remek fények világították meg a reggelimet; május 12-én egy hajvágás előtt elkészítettem a profilképem, amit a legtöbb helyen három nappal ezelőttig használtam (és ami sokaknak nem tetszett, mert sötét – juj –, és idősebbnek látszottam rajta – másodszor is juj [így legalább sokáig nem avult el]); június 18-án pedig elrepültünk (nagy)családostól, barátostól Zakynthos szigetére, Görögországba.


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: