A Spotify zenei ízlésem szerint részemre összeválogatott heti lejátszási listájában találtam erre a gyöngyszemre, mikor tegnap este tízkor a Józsi bácsi Szabadegyetemről elindultam hazafelé, és fülembe dugtam telefonom fülhallgatóját.

Azonnal megfogott, és elindítottam a komplett albumot. Telitalálat volt a szemerkélő esőben ázó esti város hangulatához. Eredeti tervemmel ellentétben, az eső ellenére nem hívtam Uber autót, inkább élvezettel sétáltam egy órán át hazáig. Már majdnem hazaértem, mikor véget ért a The Living Road című album. Megnéztem, van-e több, a Spotify még egyet listázott La Llorona címmel, ezt is elindítottam, de csak ma reggel értem a végére. Kicsit lassabban tekertem a munkába, és örültem a piros jelzőlámpáknak – ennyivel is tovább hallgathattam út közben ezt a gyönyörű muzsikát, a csodálatos hangú énekesnővel.

Utánanéztem, megjelent még egy harmadik, Lhasa című albuma is, és több már nem lesz, mert e különleges hang birtokosa, Lhasa De Sela 2010. január elsején, 37 évesen rákbetegségben meghalt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.