The Grid – az unintelligens weblap készítő

Az ötlet jó, és ennek tálalása, felvezetése is volt annyira jó, hogy bő egy éve beszálltam alapító tagként 96 dollárral. Az első csalódás akkor ért, amikor a beígért késő tavaszi start helyett még ősszel is csak a béta fázisba történő bekapcsolódási lehetőségekről szóló hírek jöttek. November 2-án végre én is csatlakozhattam a rendszerhez, és kipróbálhattam, milyen az „intelligens weblap készítő”. Pontosabban ebben a reményben álltam neki a próbának, de épp az ellenkezője bizonyosodott be. Értem, hogy béta még (bár nem értem, hogy lehet ennyire elkalibrálni az időt, hogy késő tavasz helyett még év végén sincs egy elfogadhatóan működő rendszer), de arról, ami sokadik próbálkozásra is csak egy olyan értékelhetetlen valamit hoz létre, mint amilyen az első képen (vagy ide kattintva) látható, még írni sincs kedvem bővebben (amúgy a dizájnt a következő négy képen látható oldalakon keresztül lehet konfigurálni):

Pedig az ötlet tényleg jó, és igény is lenne rá (már közel 64 ezren csatlakoztak), de ez így jelenlegi formájában még kipróbálásra sem ajánlott. Ha lesz belőle valami értékelhető, írok még róla.

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: