Portfólióm #09: Interelektronik Plusz kisarculat és üzletdekoráció

8 éve frissítettem utoljára a portfóliómat. Mikor szükség lett volna rá, mindig próbáltam „eljópofáskodni”: cipésznek lyukas a cipője, ugyebár… De most végre rászántam magam, és összeválogattam az elmúlt nyolc év Haldesign termésének legjavát. Négyzetes oldalakat terveztem (nyomtatásban 22×22 cm), és októbertől minden hétfőn „idézek” néhányat, hogy az év végére összeálljon a teljes anyag. 38–41. oldal:

Interelektronik Plusz kisarculat és üzletdekoráció

Ügyfél: Interelektronik Plusz Kft.

Az Interelektronik-Plusz Kft. irodatechnikai szaküzletet és szervizt, egyúttal Canon márkaképviseletet működtet Nyíregyházán. Feladatom a logó és a névjegy elkészítésén túl, az üzlet külső és belső dekorációjának megtervezése volt.

A logó „csak úgy jött”, miután kipattant az isteni szikra – nem is készítettem több tervet, megmutattam, és az ügyfél elfogadta (munkamódszerem, hogy nem feltétlenül tervezek több változatot, ha elég jónak érzem a tervet, megmutatom – így ügyfeleimnek nem kell felesleges munkaórákat fizetnie).

Az üzletdekoráció már jóval nagyobb kihívás volt, de miután már „benne voltam az arculatban”, sorra jöttek az ötletek. A munkát a Reactor Kft. alkalmazottjaként készítettem.

A következő oldalakon látható munkák:

  • logók;
  • névjegy;
  • üzletdekoráció.

a teljes portfólióm megtekintése →


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: