A telkem

Ha szeretnél valamit, első lépésként fogalmazd meg pontosan, mi az. Íme az általam keresett ideális telek meghatározása:

Legalább 1000 négyzetméteres, legfeljebb 6 millió forintba kerül, lakott terület hátárán, erdő szélén, megkapó hangulatú helyen van. Örökpanorámás, villany, víz, csatorna a telken (ez egyúttal a fontossági sorrend is), gáz nem szükséges. A kedves és barátságos (alkalmi kutyasétáltatást és -etetést örömmel vállaló) szomszédok kellő messzeségben vannak (vagy növényekkel jól elhatároltan) ahhoz, hogy ne zavarjuk egymást. A telek rendezett, enyhén lejtős, rajta bőven termő gyümölcsfák állnak, és területén két, egyenként 8 méter átmérőjű jurta árnyékban elhelyezhető. A telektől az Óbudai Waldorf iskola tömegközlekedéssel vagy tömegközlekedés és autó kombinációjával legfeljebb 45 perc alatt elérhető. A környék közbiztonsága kiváló, kerítésre csak leendő kutyánk miatt van szükség. Kevés beépíthetőség, nehezebb megközelíthetőség nem akadály, egy a telken lévő kis faház előny.

Elsősorban Pilisszántón és Csobánkán keresgélek – és Pilisszántón találtam is egy majdnem ideálist. Mielőtt lefoglalóznám, gondoltam, Téged is megkérdezlek, van-e tudomásod egy az általam keresetteknek nagyrészt megfelelő, eladó telekről? Ha igen, kérlek írj vagy hívj!


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: