Feltöltve a Portfolio/print rovat

Feltöltöttem a Portfolio rovat Print részét az elmúlt öt év munkáiból válogatva. Mint minden válogatás, természetesen ez is szubjektív, és nem is teljes, mivel a munkáltatómmal kötött szerződés értelmében a részére készített anyagokat nem publikálhatom sajátomként.

4 hozzászólás ehhez: „Portfolio/print feltöltve

  1. Bár elmondásod szerint csak kivonatos a munkáid ezen része, azt kell mondanom, hogy ezek nagyon szépek! Örömmel fogom olvasgatni a blogodat azt hiszem, ha ilyesmiket postolsz! :)

  2. Szerintem ez elég általános, hogy egy grafikai stúdió / reklámügynökség fenntartaja magának a jogot, hogy a munkákat, amit az alkalmazottjukként készítesz, a saját referenciájának tekintse. Bár nincs ezen a téren nagy tapasztalatom, mert nem dolgoztam sok helyen.

    Egyébként rendes, jófej emberek a tulajdonosok, még az is lehet, hogy megengednék, hogy felrakjam ezeket a munkákat is ide, de az az igazság, hogy meg sem kérdeztem. Csak azért említettem mindezt a fenti bejegyzésben, hogy ne gondolja senki, hogy 2004 óta csak a Reactor Kft. anyagait készítem :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s