a Reactor Kft. új honlapja

Már régóta húzódott a régi (szintén általunk készített) oldal cseréje, míg mára végre (majdnem) minden összeált a váltáshoz. Az apróbb, főleg tartalmi hiányosságok pótlása remélhetőleg hamarosan megtörténik. Az új honlap születésével szinte egyidőben indította legújabb, CTP szolgáltatását a digitális nyomda és reprodukciós stúdió. » reactor.hu

11 hozzászólás ehhez: „Megújult a Reactor Kft. honlapja

 1. Az ötlet onnan jött, hogy a Google imádja a blogokat. Aztán végiggondoltam, és arra a következtetésre jutottam, hogy a WordPress mindenben megfelel.
  Amúgy örülök, hogy tetszik.

 2. Igényes szájt lett, és nagyjából még valid is. Egyedül a jobboldali elmosott szöveg zavar kicsit, nem is tudom miért, de valahogy idegesít:) Lehet, hogy csak én érzem így, de ettől függetlenül tetszik.

 3. Jó, hogy kukacoskodtál :) – az „a” tag „name” attribútumát nem zártam macskakörmök közé. Én egyébként a Firefox Html Validator kiterjesztésével ellenőriztem, és az nem jelzett hibát. Köszi még egyszer.

 4. Szerintem korrekt lett az oldal, de 3 megjegyzésem lenne:

  1, A menünél a betűk nem látszanak erősen, lehetnének kicsit nagyobbak (ezutóbbi talán igaz a többi betűtípusra is (1024*768 17″ alól bámultam))

  2, A jobboldali elmosott szöveg nekem sem jön be, lehet jobban tetszene, ha kevésbé lenne elmosva és halványabb színnel lenne szedve a hátteréhez képest

  3, Céges oldalak legtöbbjénél teljesen felesleges a kommentelési lehetőség (ez egy buta hype)

  Persze ezek csak az én véleményeim, tudom, hogy nem nekem kell, hogy tetszen, csak gondoltam leírom.

 5. Köszönöm, hogy leírtad a véleményed. A jobb oldali elmosódással kapcsolatban nekem is van hiányérzetem, és már nem te vagy az első, aki ezt szóvá teszi, úgyhogy gondolkodom majd rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.