Sajnos szerintem Magyarországon még túl kevesen használják az internetet ahhoz, hogy hatásos lehessen a média bojkott, mindenesetre én biztos, hogy nem nézem az m1-et, m2-t, TV2-t, RTL Klub-ot október 8-án vasárnap (nem fog nehezemre esni), mert egyetértek a céljával. » részletek

6 hozzászólás ehhez: „Média bojkott

 1. Ez megint valami szélsőjobbos sületlenség…Nem tudom mi bajod van az m1, m2 műsorával. Szétveritek és utána még nektek áll följebb!!
  Pedig legjobban felkészült csapattal még mindig a Királyi rendelkezik.
  Baló objektívitása, Verebes korrekt megjelenése, Lakat T. szakmai profizmusa, Orosz Tamás egyenessége, Aczél megkerülhetetlen személyisége még mindig szíriuszként ragyog a magyar televíziózás mélykék egén. Pálfy teljesítményéről nem is beszélve. Szerény, de minőségi kulturális műsoraik szintén melegséggel töltik el a műveltségre szomjazó magyar polgárt.
  Ha rajtad múlna már a kereskedelmi televíziók is LÁNGBAN állnának. Hová tűnne az átlag magyar szórakozási lehetősége? Terensz Hil, Bád Szpenszer, Tony Körtisz, Rádzser Múr, Zsán Klód Ván Dám, Lúj De Funé mind-mind melegséget és ÖNFELEDT szórakozást lopnak mindannyiunk szívébe. Ezt sajnáljátok. Irigylitek tőlünk Antónia mosolyát, Máté Kriszta nőiességét, Szellő István macsó kiállását.
  Nem tudtok azonosulni Norbiva, Bagi Ivánnal, Julcsival, Csonka Picivel, Kordával és Koós Lászlóval.
  Képtelenek vagytok mocorgás nélkül végig ülni egy Mokkát, vagy egy Tényeket, vagy akár egy Szódát. Köpdösitek a képcsövet, amikor rákapcsol a Fókusz és felpörög a Balázs, ill. Mónika Só. Kényes egy bagázs vagytok, annyi szent!!
  Soha a büdös életben nem fogjátok megérteni, hogy butának lenni jó és kúl!
  Ez a divat. Minél butábbak lesztek, annál inkább nem fog fájni. Boldogok a lelki szegények, mert övék a Szennyeknek Országa!
  Zsolti, úgy beszélek hozzád, mint egy régi, hűséges barát, aki félt a felvilágosult gondolkodástól. Jó ez így, hidd el nekem. Ne akarj nagytudású sündisznócska lenni, mert csúnyán megégeted magad. Bogumil Kandúrvarázsló elvarázsol súrolókefévé és akkor majd papolhatsz mindenféle bojkottról…….Késő lesz.
  Én mindig azt mondtam, hogy ne ugráljon az, aki még körülmetélve sincs!

 2. 2006-10-04 19:41
  Az MTV “nagy hülyesége”

  Kubával és Kínával hasonlította össze a magyar közszolgálati média helyzetét az Európai Műsorszórók Uniójának elnöke. Björn Erichsen szerint az MTV számára még hosszú az út ahhoz, hogy igazi közszolgálati adóvá, független műsorszóróvá váljon.

  Növekvő aggodalommal figyelik a magyar közszolgálati médiát a kontinensen. Az Európai Műsorszolgáltatók Uniója épp a függetlenséget, a közszolgálatiságot hiányolja az MTV-ből.

  “Az újságok nem úgy írnak az MTV-ről, mint közszolgálati televízióról, nem mint A magyar televízióról, nem mint nemzeti műsorszolgáltatóról, hanem mint egy állami televízióról. Márpedig az önök törvényei szerint önöknek nem állami adójuk van. Az Kubában és Kínában van. Önöknek közszolgálati műsorszolgáltatójuk van, és ezt meg kell beszélnünk a kormánnyal.” – fejtette ki Björn Erichsen az EBU elnöke egy szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

  A megbeszélés egy novemberi konferencián kezdődik, külföldi közszolgálati médiumok vezetői, magyar és európai politikusok részvételével. A konferencia egyik célja, hogy az MTV-t megtisztítsa a politikai befolyástól.

  Rudi: “Ma is ezt tenném”

  Mint ismert, a televízió ostromának másnapján, a közszolgálati műsorszolgáltató elnöke stábunkat kiutasította a televízió épületéből.

  “Úgy gondolom, hogy a lehető legszelidebben járt el a MTV, amikor csak annyit mondott a hírTV-nek, hogy csöndben hagyja el az épületet (…) Ma is ezt tenném.” – vélekedett a sajtótájékoztatón szintén résztvevő Rudi Zoltán.

  Az EBU elnöke szerint viszont elhibázott döntést volt a kiutasítás. Björn Erichsen egyszerűen úgy fogalamzott: “Ha az MTV ezt tette, az meglehetősen nagy hülyeség volt tőlük.”

  Az EBU elnöke szerint csak a magyar politikusokon múlik, hogy mikor lesznek hajlandók levenni a kezüket a közszolgálati csatornáról, ehhez azonban előbb az MTV-t gazdaságilag is függetlenné kell tenni.

 3. Ma reggel beindult gőzerővel a média!! Mindenféle grafikonnal, szakértővel, kimutatással, közvélemény kutatással próbálják megmagyarázni a zombiknak, hogy mennyi pénzt húzott ki a zsebükből a fasiszta, csibész Orbán a Feri őszinte beszéde óta. Az senkinek sem jut eszébe, hogy ez az egész Ferike miatt van???

 4. Bocs, hogy ezt ide írom, de tudom, hogy napközben nem olvasod az emileket.
  11 30-kor a parlamentben Ferike mosakodni fog! Asszem a hírtv közvet. élőben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.