Group Dynamics – bemutatkozó prospektus és névjegykártya

A 12 oldalas, A/4-es méretű bemutatkozó anyag még júniusban elkészült, a névjegykártyák tervét pedig tegnap fogadta el a kedves ügyfelem (a felhasznált képeket innen vásároltuk). Nagyításhoz kattints a képre! » a pospektus letöltése alacsony felbontású PDF-ben (598 KB)

frissítve (2007. 09. 12.): A cél a honlap színeihez igazodó, egyszerű, elegáns és figyelemfelkeltő bemutatkozó anyag elkészítése volt. A borító külső felén a logóra, a szövegekre és a kép sötétebb részeire formalakk is került. A névjegynél fontos volt, hogy jól mutasson a már elkészült prospektussal együtt.

10 hozzászólás ehhez: „Group Dynamics – bemutatkozó prospektus és névjegykártya

  1. Szép, már nyáron is tetszett amikor mutattad. Akkor is a markánsabb tagoltságot hiányoltam a szövegben. Még egy apró megjegyzés. Kétszer is előfordul (6. oldal 4. sor vége, 12. oldal 2. bekezdés), hogy sor végén új mondatot kezdesz “A” névelővel. Illik átvinni az új sorba és ott kezdeni a mondatot.

  2. Ez előfordul simán. Az embernek általában a vizsga/diplomamunkái olyanok, hogy 100%-ban megfelel részint a szabályoknak, részint meg a saját ízlésének.

  3. Szép, letisztult, egyszerű, gratula!
    A címlapon nem tartom szerencsésnek a cégnév megkettőzését, sehol máshol nem fordul elő ilyen formában (ebben a környezetben meg nem igazán tetszetős megoldás).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.