Showder Klub élőben

Showder Klub – Mogács Dániel

Kezdem a jóval: sokat nevettünk. Másrészről mégis csalódás volt a tegnap esti Showder Klub felvétel a Symbol-ban – több okból is:

 • A „felszopó” ember nagyon gyenge volt.
 • A bájos hosztesz lányok hazudnak: egyikük azt mondta, az előadás alatt lekapcsolják majd a légkondit (ami kb. 20 fokra volt beállítva); egy másik meg azzal hitegetett, hogy körbejár majd a pincér. Egyik sem történt meg, így a műsor végén agyonfagyva, éhesen és szomjasan távoztunk.
 • Csak az egyik kedvencünk, Mogács Dániel lépett színpadra, de ő se a legjobb poénjait hozta. Feleségem különösen várta Hadházit, de ő már a következő műsorban lépett fel.

Szóval olyan futószalagos gyorsan-legyünk-túl-rajta hangulata volt az egésznek. Pedig korábban láttuk a tévében, hogy a közönség eszik-iszik. Valószínű régebben egy közönséggel, kicsit ráérősebben vették fel a két műsort. A tapasztaltak cáfoljanak meg, ha rosszul gondolom.

Azért egyszer jó volt, most már legalább ezt is láttam élőben, és azzal is újra szembesültem, hogy a nagylátószögű optika csodákra képes: a helyszín a valóságban egy kis egérlyuk, ahhoz képest, amit a tévében látsz.

frissítve (2011. 10. 24.): Ma (is) benne voltunk a tévében, bevágtak minket, mintha Dombóvári Istvánon nevetnénk, pedig mire ő volt a színpadon, mi már rég hazaértünk. Nem újdonság: soha ne higgy a tévének…


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

5 hozzászólás a(z) “Showder Klub élőben” bejegyzéshez

 1. Atyafi peca avatar
  Atyafi peca

  Voltak gyenge próbálkozásaim a sztend áp komedi műfajával, de még csak mosolyra sem fakadt a szám. Mogácsot a tjúbon néztem egyszer, de egyszerűen mikor mások nevettek nekem sírhatnékom támadt. Nem tudom befogadni őket. Biztos velem a baj.

 2. hal avatar

  Nincs baj, kinek a pap, kinek a papné. Nagyon ritkán, de már többször előfordult, hogy a könnyem folyt a röhögéstől (pl. Mogács E.T. történetén). Többnyire csak mosolygok, néha nevetek, és még ritkábban röhögök – vannak akik egyáltalán nem, és akik jobban tetszenek, és van néhány kedvencem: pl. Hadházi, Kőhalmi, Mogács.

 3. hal avatar

  Ma (is) benne voltunk a tévében, bevágtak minket, mintha Dombóvári Istvánon nevetnénk, pedig mire ő volt a színpadon, mi már rég hazaértünk. Nem újdonság: soha ne higgy a tévének…

 4. Dexter68 avatar
  Dexter68

  Akkor jól láttalak. És kilogikáztam, hogy a mutatott közönség és az előadó között nincs sok összefüggés :o)))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: