Bejegyzésem címét ez a cikk „ihlette”, mivel nagyon találónak érzem a szóhasználatot: átesett valamin – mint mikor megbotlik valaki, aminek aztán lesz valami (többnyire negatív) következménye. Az új arculat is ilyen: ami (számomra) a leginkább hiányzik belőle, az a precíz és konzisztens végeredmény; olyan esetleges, mint egy botlás folyománya. Pedig az alapötlet jó: határozottan tetszik a közméda egységes arculatára való törekvés, a kör, mint közös szimbólum és a minimalizmus. A végeredmény mégis olyan suta lett…

Azért még reménykedve vártam a pénteket (ahogy gyerekkorom óta minden emtévés arculatváltást), amikor nem csak a kiragadott logókat, hanem a kerek egészet is megszemlélhettem; de sajnos hiába, a tévéképernyőn megjelenő tartalom is olyan, mint az új honlap: ha nem is teljesen amatőr munka, de mindenképpen süt róla a profizmus hiánya.

→ MTVA arculatváltás 2012 – cikkek, hírek, képek, videók, letöltések (utóbbinál a „web-re letölthető”, egyszerűen letölthetetlen, cakkos-szélű-png [!] csatornalogók, már a LOL katagória)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.