2012|12|12 projekt: 1999

Az 1999-ben exponált 708 hangulatkonzervemből az alábbi 29-et találtam említésre érdemesnek mai halszemmel (a fotók időrendben követik egymást). Ebben az évben sok barát/ismerős kérésére/megrendelésére készítettem fotókat; 1999-ben is részem volt sok jó buliban; megvettem első autómat, egy Citroen Dyane 6-ost; és a Nikon F401x-em lecseréltem egy 601-esre, melyre egy pécsi fotóbörzén tettem szert. Több kedvenc hangulatom konzerválódott ebben az esztendőben, melyekből gyönyörű nagyításokat készítettem Ilford papírra a házi fotólaboromban. A két színes fotó kereszthívásos (cross processing), konkrétan diafilmet hívtam elő negatívként akkori munkahelyemen, az első pécsi Tesco azóta megszűnt Kodak laborjában.

Flickr oldalamra folyamatosan kerülnek fel a projekt képei, itt pedig legközelebb szeptember 12-én jelentkezem az 2000-es év legjobb halfotóival.

A projekt teljes anyaga→


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: