V15

Úgy kezdődött, hogy megtetszett a wordpress.com-on hozzáférhető legújabb téma, a Harmonic. Tegnap el is kezdtem az igényeimhez igazítani, de folyamatosan belefutottam valami kellemetlen dologba, míg végül arra a következtetésre jutottam, hogy inkább mégse szeretném. Csakhogy a régi változat általam készített CSS-ét elfelejtettem elmenteni, így nem tudtam visszaállítani a tíz és fél hónapos 14-es verziót. Ha már így alakult, gondoltam keresek valami mást, és végül a másfél éves, ingyenes, ám egyszerűségében nagyszerű Ryu sablonra esett a választásom. Persze kellett még rajta csiszolni, de 67 98 sornyi CSS kiegészítés után már egészen elégedett vagyok.

halasizsolt_hu_v15_2

Amúgy rengeteg első ránézésre gyönyörű sablon van a wordpress.com-on, de mindig találtam valami bosszantó csökevényt bennük. Egyébként mióta a Webisztánon rátaláltam a The Grid oldalára, a(z amúgy nagyszerű, és folyamatosan jó irányba fejlődő) WordPress egy merev, fapados keretrendszernek tűnik – kíváncsian várom a The Grid indulását 2015 tavaszán, addig fogadjátok szeretettel a v15-öt (éppen 15-én, hehh).


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: