Háztáji hírmorzsák

Egy régebbi, egy közelmúltbeli, egy jelenlegi és egy jövőbeli esemény:

  • Először is szeretném megköszönni a rengeteg nagylelkű felajánlást a tervezett Futográfus fotókiállításomra – 20 dollár érkezett egyvalakitől (sejtem, hogy ki az), és ma ő is visszakapta a pénzét az Indiegogotól (pedig én már azt terveztem, hogy elmulatjuk). Viccet félretéve érkezett egy valóban nagylelkű felajánlás is egyik ismerősömtől, aki többek között azt írta, hogy „(…) szívesen támogatnám a kiállításodat. Kevés pénzzel, mert szegény vagyok.” – nekem nincs gondom az elfogadással (ahogy az adással sem), de miután láttam már, hogy ebből a kiállításból most valószínűleg nem lesz semmi, köszönettel visszautasítottam.
  • Hétfőn – több mint egy hónap várakozás után – végre megérkezett az új telefonom – pár nap után úgy érzem, megtaláltam a tökéletes telefon- és fényképezőgéptársat! Tessék csak megnézni azokat a finom részleteket Mókus portréján (így hívják a hörcsögünket – itt nézheted meg eredeti felbontásban)! Azt mondod, zajos? Naná, hiszen lámpafénynél készült! De a zajnak is örülök, mert RAW formátumban végre nincsenek eszetlenül túlélesített és elmosott részletek a fotóimom – köszönöm Oneplus 3! (Bővebben is írok majd róla.)
  • Most éppen úton vagyunk a Déli-Dolomitok felé, Olaszországba, itt a nagyszerű alkalom új helyek megismerésére, no és persze a telefonom/fényképezőgépem tesztelésére – köszönöm Cinto!
  • A jövő hétvégén, egészen pontosan november 5-én, szombaton, 16 órakor egy 15-20 perces előadást tartok a Photoexpo-n, a Millenárison Fotózás tükörreflexes helyett mobillal címmel. Még soha nem csináltam ilyent, de épp ezért is vállaltam: egyrészt a nehézség felé haladva (a komfortzónából kilépve) lehet a legtöbbet tanulni (ezért vállaltam el a túravezetést is), másrészt első nélkül nincs második. :) További részletek az esemény honlapján – várlak szeretettel!

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: