80 gyilkos lépcsőfok

Sajnos az ingatlan.com-os hirdetésünkből törölték ezt a képet, mert a szabályzatuk szerint nem lehet rajta szöveg. Kár, pedig kiemelt képnek állítottam be, és egész jól kitűntünk vele a megszokott lakásfotók óceánjából.

Amúgy a kép elkészítéséhez (éjjel 3-kor) az adta az ihletet, ami korábban eszembe nem jutott: az eladási procedúra során egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a lakásunk „hátrányos helyzetű”, amiért a harmadik emeleten van, és nincs a lépcsőházban lift. Lucát 9 éve ide hoztam fel a karjaimban, először 4 naposan, majd még rengetegszer akkor is, amikor már 20 kilósan hazafelé jövet elaludt az autóban. Nagy bevásárlások alkalmával ide cipelem fel a hatalmas szatyrokat, utazások végén a bőröndöket, és ide bicegtem fel egy éve a törött nagylábujjammal. És ezt nem önfényezésként írom, ez részemről így természetes, soha nem éltem meg problémaként ezeket a helyzeteket; és mivel csak magamból indulhatok ki, nem gondoltam, hogy ez bárki más egészséges embernek gondot jelenthet.

De be kell látnom, tévedtem, már csak azért is, mert egy dolog a testi, és egy másik a mentális egészség. És aki utóbbival nem (vagy sem) rendelkezik, az nyilván hajlamos a probléma gyártásra. Egy lakáseladás megannyi tanulsággal szolgál – akár egészen meglepőekkel is.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: