Édes bundás

A bundás kenyeret gondolom, senkinek nem kell bemutatni, ennek módosított változatáról lesz szó az alábbiakban, melyet lányom édes bundásnak keresztelt.

Ma reggeli futásomról hazaérve drágáim finom illatokkal fogadtak, mely utóbbiak forrása ránézésre bundás kenyerek voltak. De hamarosan megtudtam, hogy ezek nem olyanok, mert:

  • kenyér helyett mazsolás kalács van bebundázva,
  • juharsziruppal vagy baracklekvárral ajánlott megkenni,
  • végezetül javasolt tejszínhabos koronával ékesíteni.

A baracklekváros is meglehetősen finom volt, a juharszirupos pedig mennyei! Fotózásra nem maradt (időm).

A még jobb étvágy érdekében fogyasztása előtt fuss éhgyomorra 20 kilométert!


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: