Ernelláék Farkaséknál

Ernelláék Farkaséknál (2016) IMDb | est.hu

Szeretem Hajdu Szabolcs filmjeit – az Ernelláék Farkaséknál is egy kitűnő darab. Úgy karikatúra, hogy mégsem az – szofisztikált korlenyomat, találó párbeszédekkel és karakterekkel.

Hajdu Szabolcs alacsony költségvetéssel, pár hét alatt a saját lakásában, részben a saját családjával forgatta le a színdarab formájában már létező történetet. Az alkotás végtelenül őszinte és valóságos, egyben ékes bizonyítékul szolgál arra, hogy kevésből is lehet sokat adni a nézőknek.

(est.hu)

(…) tök érthetetlen, értelmetlen dolgok történnek velünk, azt hisszük mindenki fura, és mindenki ellenünk van, de valójában mi magunk is sokszor kicsinyesek és seggfejek vagyunk másokkal.

A legszebb pedig az az egészben, hogy ezeket a nézői felismeréseket nem tanítóbácsisan éri el a film, nincs didaktikusság, nincs értelmiségi fennhéjázás (jelentsen ez bármit is), csak egy tabló arról, hogy hé ember, ilyen vagy!

(24.hu)


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: