Portfólióm #08: ChemAxon prospektus

8 éve frissítettem utoljára a portfóliómat. Mikor szükség lett volna rá, mindig próbáltam „eljópofáskodni”: cipésznek lyukas a cipője, ugyebár… De most végre rászántam magam, és összeválogattam az elmúlt nyolc év Haldesign termésének legjavát. Négyzetes oldalakat terveztem (nyomtatásban 22×22 cm), és októbertől minden hétfőn „idézek” néhányat, hogy az év végére összeálljon a teljes anyag. 34–37. oldal:

ChemAxon prospektus

Ügyfél: ChemAxon Kft.

Egy a ChemAxonnak dolgozó ismerősöm keresett meg a feladattal: a Word dokumentumban rendelkezésre álló szedett-vedett anyagból kellene egy nyomdakész, A4-es, 12 oldalas, egyszerű, de vonzó prospektust tervezni. Örömmel vállaltam.

Néhány kép felbontása nem volt megfelelő (munkám során gyakran fordul elő ilyen), ezek helyére stockfotókat vásároltunk.

A rendelkezésre álló idő igen kevés volt (sajnos ez sem számít ritkaságnak a szakmámban), de végül sikerült időben elkészülnöm a prospektussal.

a teljes portfólióm megtekintése →


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: