Tegnap este valaki ellopta a bringámat a Polo Pub előtti bringatárolóból

Mondhatod, hogy fasz vagyok, mert elfelejtettem lezárni, de az én értékrendemben a záraknak nincs is értelme. Pilisborosjenőn épp ezt is nagyon szeretem: nem baj, ha nem zárod, ha a tiéd, más nem viszi el. Egy helybéli mesélte minap, hogy tizenvalahány éve itt él, és „kulcselhagyós fajta”, amit azzal orvosol, hogy soha nem zárja be a háza ajtaját. És még soha nem lopott el tőle senki semmit. De a Polo Pub nem itt van, hanem Budapesten, egy másik világban, ahol nem az számít, hogy kié, hanem hogy el lehet-e vinni.

Kedves tolvaj, gyere el hozzánk a zár kulcsáért, mert az így csak értelmetlenül fityeg a kormányon, és nem tudod használni a magadfajták ellen. Persze ha már megoldottad okosba’ és valahogy levágtad, akkor tárgytalan. Vagy az is lehet, hogy téged ez nem zavar – nem vagyunk egyformák. Mindenesetre remélem, nagy szükséged volt a bringámra, használd egészséggel! Én meg majd sétálok, és közben mobografálok:


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: