#428 • 2017. 12. 30. • Szentendre: Mély-mocsár – Leányfalu: Kis-Hortoba, Nagy-Berseg-hegy, Király-völgy

Útközben az autóban László András előadását hallgatom. Nem sok újat mond, egyes gondolatait már sokadszor hallom. Futás közben is ezt érzem: volt már ilyen, ezt is láttam már – pedig most járok itt először. Aztán egyre több a hó, kisüt a nap és egy varázslatos világban találom magam; ahol minden fényesen hideg és hófehéren tiszta. Ilyenben is voltam már, és ezt az isteni csendet is ismerem régről; de ez semmit nem von le az értékéből.

Majdnem karambolozunk, mert nem adom meg az elsőbbséget a jobbról érkezőnek: egy vaddisznó robog keresztül sebesen előttem az úton – mentségemre szól, hogy az állat nem a túrázásra kijelölt útvonalon közlekedett.

Ezzel Szentendrének is annyi…

…turistaútján futottam, amennyi van a térképen (összesen 15-ször). A következő befutandó: Esztergom (kihasználom, hogy későn kel a Nap, a közelebbi helyeket pedig nyárra hagyom, hogy rövidebb idő alatt odaérhessek a napkeltékre).

A fotókat OnePlus 3 telefonnal készítettem, és Adobe Photoshop Lightroommal konzerváltam (lapozható galéria a bejegyzés végén).

200×200 km projekt

Futográfus archívum

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: