#450 • 2018. 06. 02. • Pilisvörösvár: Zajnát-hegyek, Őr-hegy

Szellemi útravalóm Horváth Róbert egyik előadása (Szolidifikáció és felbomlás), ezt hallgatom útközben az autóban (időnként jót mosolygok rajta, de azért értékes gondolatokat is kapok).

Kormos Mátyás János (Kormi Matyi Jancsi) felügyelőúr a holdfénnyel megvilágított teraszról figyeli indulásomat – egyetlen más mobiltelefonnal se tudtam volna ezt így megörökíteni fél órával napkelte előtt.

Leparkolok a 10-es út szélén, a Kopár Csárdánál, és belevetem magam a zöldbe. Elsőre hihetetlen, hogy a főúttól egy karnyújtásnyira, mikor még hallom az autók csörömpölését, már egy mesebeli fenyves tűlevél-szőnyegén futok. Aztán a járművek zaját apránként vadak csörtetésére cserélem, és megkezdődik átlényegülésem…

Vaddisznók által porhanyósított talaj

Megérkeztem. Hálás vagyok a végtelen panorámákért, a fodros felhőkért, a hűvös esőcseppekért, a színes virágokért, a leírhatatlan hangulatokért, erős testemért, a megnyilvánult és megnyilvánulatlan létezésért.

A fotókat Huawei P20 Pro telefonnal készítettem, és Adobe Photoshop Lightroommal konzerváltam (lapozható galéria a bejegyzés végén).

200×200 km projekt

Futográfus archívum

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: