Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg lehet szeretni egy macskát – ahogyan azt se, hogy ennyire rövid ideig lesz alkalmam erre – legalábbis testet öltött formájában. Kormi ma örökre elaludt. (És miközben ezt írom, Picur itt dorombol az ölemben.)

10 hozzászólás ehhez: „Kormi

 1. Nagyon lehet szeretni Őket! Az elvesztésük, mély fájdalmat okoznak és mindég fogunk emlékezni rájuk! Az emberi gonoszságnak, nincs határa! Együttérzek!

   1. Tegyetek feljelentést. Bűncselekmény történt. Jelentsétek a jegyzőnek is. Ha másokkal is megtörtént, ők is. Ki kell iktatni az elmebeteget, börtönben a helye.

   2. Alapvetően a feljelentést először mindig ismeretlen tettes ellen tesszük. Az elkövető beazonosítása a nyomozó hatóság feladata.
    Az nem lehet, hogy valaki csak felelőtlenül elől hagyta a leeresztett fagyállót? Érdekes, hogy a macska általában óvatos az idegen kaja, ital kapcsám, de bármi alkoholost megisznak.

    1. Jogos, utólag én is nevettem rajta, hiszen először többnyire minden tettes ismeretlen.

     Elvileg az is lehetne, amit írsz, de ez a „leeresztett” fagyálló már évek óta ott van valahol – és ezt ha nem tölti utána senki, valószínű már elmosta volna az eső. A fagyállónak édeskés íze van, ezért a kutyák, macskák kimondottan szeretik (tudtommal nincs benne alkohol, akkor biztos nem innák meg).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.