Pontosan 2 évvel ezelőtt tettem publikussá ezt a blogot, amit akkor 11 napja kezdtem írni. Sokat köszönhetek a blogolásnak, örülök, hogy elkezdtem, és megismerhettelek Titeket (némelyikőtöket személyesen is), és természetesen jól esett, ha dicsértetek, de a kritikákból is tanultam. Remélem, Nektek is hasznos volt, köszönöm a figyelmet, és a hozzászólásokat.

Most pedig búcsú helyett csupán jelezni szeretném, amit már biztos Ti is észrevettetek: alábbhagyott a lendület, kevesebb és felszínesebb bejegyzések születnek, mint régen; és én csak annyit ígérhetek, hogy ez a tendencia folytatódik a jövőben is, mert van, aki három hónapja mindennél fontosabb, és egyelőre az Ő blogját is én írom. :-)

HALACSKA blog

17 hozzászólás ehhez: „2 éve

 1. Jajjdejó! :) Hát ilyenkor az ember nem is tud mit mondani, csak azt, hogy sok boldogságot nektek, egészséget az egész családnak, és persze nem haragszol meg, ha még egy extra adag egészséget kívánok a kismamának és a picinek.

  (Ezek szerint nyári gyerek lesz, ha szerencséje van, akkor még júniusban lesz a szülinapja, és akkor nem marad ki az ovis szülinapi bulikból és a közös tortázásokból az ovipajtásokkal! :) )

 2. 16 év múlva, majd meghallgatjuk:

  “Szólj opádnak agyja odaja bukszaját, ázutan meg kérd el az oktaviát!”

  :)

  Nagyon sok egészséget, örömet és jaó hángulatot az egész Hal-famíliának! :)

  Máté a babzsákból

 3. Óh… Big-big gratula!
  A “Halacska internetes micsodácskája” mikor lesz publikus? :) Egyébként baromira tetszik ez a “internetes micsodácska” név :)

 4. Gratulaaaaa! Vigyázzatok magatokra, egymásra és aludjatok, amíg lehet ;o)
  Halacska micsodácskáját várjuk ám!

 5. Köszi mindenkienek! :)

  Halacska internetes micsodácskája, titokban már másfél hónapja működik, tegnap értesítettem erről néhány jóbarátot, ismerőst; de nem tervezem, hogy mindenki számára hozzáférhető lesz. Nektek, akik itt rendszeresen kommentáltok, szívesen küldök hozzáférést, ha érdekelnek a részletek – küldjetek e-mailt, amiben megírjátok, hogy milyen felhasználónevet és jelszót szeretnétek!

 6. hát barátom :) szívből gratulálok és előre is kitartást és nagyon sok boldogságot a dologhoz :) na ez most tényleg feldobott :-D nekem amúgy jöhetne valamiféle login :D

 7. Kösziköszikösziköszi! :)

  [re=5050]kishuzat[/re] Na de Bálesz, írtam, hogy „küldjetek e-mailt, amiben megírjátok, hogy milyen felhasználónevet és jelszót szeretnétek!”

  [re=5052]sunflowers[/re] Ő már tudja, de ilyen fiatalon még nem árulja el. :)

 8. Akkor mostan itten megragadom itt is a lehetőséget, hogy gratuláljak :o))) Egészséget, csöndes éjszakákat és soksok türelmet kívánok itt is. :o))))

 9. Én is csatlakoznék, nagyon jó egészséget a kis családnak és sok-sok mosolygást! Azt meg külön köszönöm hogy felhívtál, nagyon megtiszteltél vele, kb köpni-nyelni nem bírtam. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.