
Már említettem, hogy imádom a jó kolbászt. A legjobban a lehetőleg jóbarát vagy ismerős által töltött igazi házi kolbászt. A „bolti” soha nem olyan jó – tapasztaltam hosszú éveken át. De jónéhány hónapja – vagy talán már egy-két éve is van –, hogy találtam egy kivételt, itt az ideje, hogy bemutassam.
A Herz Házikolbászról van szó. Majdnem olyan, mint egy igazi füstölt házikolbász. Felháborít, amikor ételszínezékeket, állományjavítókat és ízfokozókat raknak egy ételbe – szerencsére ebbe a kolbászba iyleneket nem töltenek. Ahogyan másik Herz-kedvencembe, a Báthory paprikás szalámiba sem. Isteni.
(Sajnos nem tudom belinkelni közvetlenül a termékeket, mert amilyen finomak ezek, annyira pocsék – persze nem feltétlenül ezért – a Herz weblapja.)
Vélemény, hozzászólás?