Egy újabb hét

És igen, még mindig van lejjebb. Egy újabb gerinctelen féreg, Bajnai Gordon a miniszterelnök-jelölt – immáron az MSZ(M)P és az SZDSZ támogatásával. Lendvai Ildikó pedig az új MSZ(M)P elnök – elsöprő többség szavazott rá, akárcsak egy hete Gyurcsányra. Vajon a jövő héten milyen mélyre ereszkedünk tovább?

Adalékok Bajnaihoz és a papájához

Szemérmesen ennyit írtak apuciról, amikor a politikai porondon is megjelent B. Gordon köztörvényes szervezett bűnöző, a jelenleg regnáló politikai és gazdasági maffia egyik kulcsfigurája:
B. Gordon édesapja Bécsben irányít egy céget.

Gondolom kezelgeti azt a vagyont, amit a fiacskájával együtt elloptak a becsületes gazdáktól és libatenyésztőktől, számolgatja a kamatokat. Vagyonosodási vizsgálat volt? Ugyan már Nemzetközi megkeresés, NNI, NBH? Á dehogy. Hiszen minden a legnagyobb rendben van, csak néhány száz családot kiraboltak, tönkretettek, jónéhány embert öngyilkosságba kergettek. Nem gond, Bajnai lehet miniszter, sőt miniszterelnök is!

Sőt, szerintük ezek az ostoba parasztok nem értenek az üzlethez, ők tehetnek a saját kifosztásukról is. Akárcsak a magyar lakosság a tönkretett és kifosztott ország helyzetéről, igaz!?

Az MTV székházzal kapcsolatos súlyos visszaélések is a WALLIS Rt.-hez, illetve újfent a Wing Zrt.-hez kötődnek, milliárdokat lopnak el teljesen leplezetlenül, bővebben erről itt:
http://hungary.indymedia.org/node/11278

A Wallis Rt. könyvvizsgálójaként tevékenykedett Gál Zoltán felesége, Kókához üzleti viszony fűzi, Simor András is köthető a Wallishoz könyvvizsgálói tevékenysége kapcsán, az egész klikk benne van és a rendőrség, NNI, VPOP, APEH, Főügyészség stb. hol van ilyenkor? A piacon üldözik a hentest?

Remélem Bajnaiéknál és a hasonszőrű szemétládáknál is bejön majd a régi mondás: Isten nem bottal ver.

(forrás: http://hungary.indymedia.org/node/11734#comment-104110)


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: