Aprócska sikerecskeEgy kedves ismerősöm unszolására (végül öt nappal a nevezési határidő után) küldtem be ezt a fotót az Új Színáz A mi erdőnk című fotópályázatára. Kilencedikén ezt a levelet kaptam:

A mi ERDŐNK fotópályázaton Ön az egyik nyertes. Gratulálok!
A színház szervezésén átveheti a SZÍNHÁZ a Szerecsen utczában c. könyvet és két tiszteletjegyet az Ön által választott egyik előadásra.

Ma pedig átvettem a nyereményeimet. A könyv elsőre nagyon szépnek tűnik, és remélem, egy hét múlva a Még egyszer hátulról című darab is tetszik majd. Ezúton is köszönöm!

A „fotókiállítás” megtekintését viszont nem ajánlom, sajnos siralmasan igénytelenre sikeredett: az összes képet egységes (nagyjából képeslap) méretűre vágták, így az én traktorom alsó fele már nem látszik, illetve a fekvő képek két egymás melletti álló képként szerepelnek. Nooormális?

10 hozzászólás ehhez: „Aprócska sikerecske

  1. Gratulálok!

    Jó kép, de megjegyzem nem erdőt ábrázol :)
    Bányának néz ki, bár lehet balra van egy tarra vágott terület, és ezt hagyták hagyásfának, akkor tényleg erdő. Aztán a háttérben, jobbra is van valami, de az én már alig látom.

  2. Köszi! Jó az észrevétel. :) Én csak beküldtem, amit a kedves ismerősöm kiválasztott. Amúgy sok nemerdős-csakfás képet küldtek be – szóval nem volt a képem kakukktojás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.