2013|11|9 projekt: 2007

A 2012|12|12 projekt folytatásaként 2013-ban áprilistól minden hónap 11-én a digitális fotós korszakom 9 esztendejének (2004–2012) hangulatkonzervjeit válogatom (és ha úgy érzem jobbnak, akkor adjusztálom is) újra – törlöm azokat, melyeket ma már nem tartok olyan jónak, és talán előkerül majd néhány eddig érdemtelenül elfeledett hangulatmorzsa is.

A 2007-ben exponált hangulatkonzervjeimből az alábbi 72-t találtam említésre érdemesnek mai halszemmel.

Legközelebb augusztus 11-én jelentkezem az 2008-as év legjobb halfotóival.

A projekt teljes anyaga →


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

5 hozzászólás a(z) “2013|11|9 projekt: 2007” bejegyzéshez

 1. Horváth Tamás avatar

  Azokban a törlésekben biztos vagy? Mi van ha 4 év múlva meglátnád valamelyikben azt, hogy „húdejóóóóóó”? (feltételezem nem sikerülhettek annyira rosszul, ha nem dobtad ki őket azonnal)

  1. halasizsolt avatar

   Én inkább úgy érzem, hogy egyre inkább tisztul a kép, és 4 év múlva még kevesebb képemet érzem majd jónak. Szerintem itt is érvényes, hogy a kevesebb több, felesleges minden képet meghagyni amiben éppen csak egy apróság tetszik, vagy akár több minden, de nem érzem elég jónak ahhoz, hogy a tisztelt nagyérdemű elé tárjam. (Ettől még persze annak is megvan az esélye, amit írtál, és a lehetősége is megmarad, hiszen a gépemről nem töröltem semmit.)

   1. Horváth Tamás avatar

    Ja, így azért más. Ha a gépen megmarad, és csak a publikált képeket rendezgeted-bővíted-törlöd, úgy lehet :) Én mindig azt mondom/gondolom, hogy legyen meg a JEL. Sosem lehet tudni, hogy a kettővel ezutáni Lightroom segítségével mit tudok kihozni az addig szarnak gondolt képeimből.

    1. halasizsolt avatar

     Ja hát én azt hittem, ez egyértelmű: jó hogy nem törlöm a gépemről! :) Onnan csak azokat kukázom, ami tényleg egyértelműen rontott, vagy egy sorozat felesleges darabja (pl. csinálok 10-et a Lucáról mozgás közben, hogy egyik majdcsak jó lesz…).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: