Április 7-én este 7-kor indultunk Budapestről egy 9 személyes kisbusszal, 9 személlyel, és teletömött csomagtérrel. 8-án hajnalban értünk Pisaba – 7 éve itt ért véget a túránk, most itt csináltam az első fotókat. Nem fogok részletes beszámolót írni, mielőtt átadom a „szót” a képeknek, legyen elég annyi, hogy szinte minden a lehető legjobban sikerült; és nem csak a fények, de a társaság is nagyszerű volt – nem csak Korzika kincsei, de lélektársak közelsége is felemelő élményekben részesítettek.

4 hozzászólás ehhez: „Korzika 1. nap (április 8.)

  1. Nekem egy élmény volt elmerülni ezekben a képekben, nagyon örülök, hogy ebbe belefutottam. Nagyon szép zárása a napomnak. Szeretnék én is egyszer eljutni oda, nem tudom, miért, pedig nem szeretek utazni. :D Vonz és kész.

    1. Örülök, hogy tetszenek – és a java még hátravan! :) Ha Korzikán szeretnél túrázni, javaslom a május 12-én induló Cinto túrát, ami ugyan nem fotós túra lesz, és utazással együtt is csak 5 napos, de legalább olcsóbb, és csak 2 szabadnapot igényel: http://cinto.hu/programok/punkosdi-kalandtura-eszak-korzikan.

      És, ha minden igaz, ősszel is lesz egy fotóstúra Korzikára az én túravezetésemmel – ha érdekel, szólok, amint lesznek konkrétumok.

      1. Köszönöm, sajnos majd talán pár év múlva tudunk visszatérni erre, egyelőre semmire sincs pénzem. Ablakcserét csináltatunk, ez erre az évre eladósított, és amúgy sem álltam jól. De bízom benne, hogy lesz jobb is! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.