Előfizetnél-e a 200×200 magazinra?

Augusztusban a fejembe fészkelte magát a gondolat: könyvet csinálok a futókalandjaimból. Aztán ebből a gondolatból végül egy magazin ötlete fogant meg, melyben nem csak a futókalandjaim, hanem az összes „megmozdulásom” fotója helyet kapna, ami a 200×200 km projektem kezdete, vagyis 2013 tavasza óta készült – vagyis ahogy a címlap-terven is szerepel: „40000 km képekben”. Egy szám 32 oldalas lenne, és 6–8 futásomról / túrámról / gyaloglásomról tartalmazna képes beszámolót, magazinonként kb. 50 az adott hónapban készült fotóval. Havonta jelenne meg, alapvetően elektronikus formában (PDF formátumban), az összes fotó készítésének GPS koordinátájával (ami a PDF verzióban kattintva / tappintva rögtön a térképre vinne); de igény esetén nyomdai változat is elképzelhető.

Az elektronikus formátum ajánlott ára 1000 Ft lenne magazinonként (az éves előfizetés 10000), de tetszőleges összeg ellenében letölthetnéd (ha nincs rá pénzed, akár ingyen is). A magazinból származó bevételem 10 %-át jótékony célra fordítanám (oktatás, gyógyítás, állatmenhely), ezzel is mozgásban tartva és tovább áramoltatva a felém áradó pozitív (pénz)energiákat. Dióhájban ennyi a terv, a magazin félig kész, és most elakadtam, és elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán érdemes-e tovább folytatnom. Ezért kérdezlek most meg: előfizetnél-e a 200×200 magazinra?

Kérlek, jól fontold meg a válaszod, és csak akkor felelj igennel, ha teljesen komolyan gondolod, hogy a magazin előfizetője lennél! Persze tudom, látnod, kellene az egészet, hogy biztosan tudd, de most az innen elérhető félkész oldalak és a leírtak alapján kell döntened – vagy nem, de ez is ugyebár egy döntés. :-) Köszönöm! És külön köszönet azért, ha megosztod, és segítesz eljuttatni azokhoz, akiket érdekelhet!


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

2 hozzászólás a(z) “Előfizetnél-e a 200×200 magazinra?” bejegyzéshez

  1. PABOTHNK (@pabothnk) avatar

    Hírlevélben vagy appban lenne jó, ez az első virtuális jav’ évek óta amin elgondolkodtam, hogy meg kéne venni. Na jó, a Spotify után.
    Nekem tetszik az a fajta hit amivel hozzáállsz, a magazin ötlethez és a mobilfotózáshoz is.

    1. Zsolt Halasi avatar

      Köszönöm a bizalmat és a szimpátiát! A magazinról már letettem – te lennél a 3. előfizetőm. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: