Azvi.se honlap

„Cipésznek lyukas a cipője” ugyebár, mondhatni tipikus; de ha már 2017 óta nem frissítettem a portfólióm, legalább az elmúlt három évben általam készített honlapokat bemutatom itt, a sajátomon – igyekszem év végéig minden héten egyet.

Idén nyáron keresett fel egy ismeretlen külföldi telefonszámról egy férfi. Tört magyarsággal beszélt, de azért megértettem, hogy Svédországban él, van itt Kesztölcön egy telke, és kellene neki – pontosabban a cégnek, melynek dolgozik – egy kétnyelvű (svéd-angol) honlap, ahol többek között vasúti gépeket kellene sok adattal, szépen tálalni. Szóban elvállaltam, majd teltek a hónapok, és már szinte el is felejtettem ezt a „megbízást”, mikor november végén Lorenzo írt, hogy akkor kezdjük. Három hét alatt megszületett az azvi.se – melynek nyomán egy újabb elégedett ügyféllel gazdagodtam.

Lorenzo egyébként Olaszországban született, élt pár évet Angliában, Magyarországon, Horvátországban, Spanyolországban; és 2012 óta Svédországban lakik, hogy majd 3-5 év múlva Magyarországon legyen nyugdíjas. Megbeszéltük, hogy találkozunk, ha Kesztölcre látogat – örülök, hogy „összehozott vele a sors”.

Link: azvi.se
Motor: WordPress
Sablon: Divi


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: