Hülyeségek (14)

Mikor először említettem az iWiW-et (Bétaság – az iWiW kapcsán) ezen a blogon, nem gondoltam volna, hogy kilenc hónap múlva minden 5. látogatóm az iWiW meghívóra áhítozók közül kerül majd ki. Ehhez persze „kellett” a második bejegyzésem is, melyben arról számolok be, hogy újra működik a meghívó küldés.

De még ekkor sem sejtettem, hogy ezek után értetlen emberek százai fogják kérni tőlem remélt boldogságuk egyetlen zálogát AZ IWIW MEGHÍVÓT, aminek segítségével tagjai lehetnek ennek a fantasztikus közösségnek, mely nélkül én már elképzelni sem tudom az életem. Az iWiW kicsinyes életem egyetlen örömforrása. Ennél már csak az okoz nagyobb boldogságot, mikor törölhetem az általam rettenetesen meggyűlölt „meghívó” szót tartalmazó megjegyzéseket a kommentek közül, és amikor az amúgy is teleszpemmelt postaládámba érkező meghívókéregető emaileken mulathatok.

Ám egyszer – mikor éppen nem voltam vicces kedvemben – kitaláltam, hogy a szerencsétlen, szánalmas, alsóbbrendű kintieknek csinálok egy oldalt, ahol kéregethetnek kedvükre, hátha megszánja őket egy hozzám hasonló felsőbbrendű iWiW-es, aki azonban nem olyan gonosz és irigy, mint én, és hajlandó meghívni egy idegent, hogy lazítson a mi elit társaságunk kapcsolathálójának szövetén.

Szerencsére a kintiek közül csak nagyon kevesen értették meg, amit írtam, így továbbra is szórakozhatok a meghívókérő szpemeken, és törölhetem a tiltott szót tartalazó kommenteket – melyekből mostantól ezen a helyen folyamatosan nyilvánosságra hozom a legjobbakat, hogy ne csak én mulathassak rajtuk:

légyszives küldjél mert senkit se ismerek akinek lenne.Ugyhogy ezért kérem a te segítségedet.Igaz nem ismersz meg én sem téged de légyszíves

Helló
Nem talállak sehol!

Sziasztok nagyon szeretnék kapni egy iwiw mwghívot mert már mindekinek van és én se szeretnék kimaradni a sorbol.
De senki sem akar nekem kuldeni.
Elore is koszi:Kicsi CIca

hali.

hello. remélem küldessz nekem meghívót! előre is köszönöm! pussz

légyszives ha kérhetlek akor küldj egy meghívót ha akarod akkor küldök játékot de légy csak 1 meghívó kell

tisztelt Üzemeltető!

Szeretnék hozzájutni egy meghívóhoz. Bár tudom árulják több ezer forintért a Vatera oldalon, de ezt én disznoságnak tartom. Ezért kérem Önöket, hogy részemre küldjenek egy db meghívot.

Kedves Halasi Zsolt!

Szeretnék a férjemnek egy meghívót kérni. Egy meghívóját elrontottam, szeretném a híbámat helyrehozni. Házasságunk 36. évfordulóján, nem lehet ilyen bugyuta felesége! Nagyon köszönöm a segítségét.

szia szeretnék kérni egy meghívot már nagyon régota szeretnék tag lenni de a barátaimnak nincs iwiw-ük!és ha nekem van meghívom hátha az segítségemen keresztül ök is bejutnak az iwiw-re!elöre is nagyon köszönöm!zsani1592!!!!!!

Sziasztopk! Nagyon szertnék az iwire bejutni kérem küldjenek nekem is meghívót.Köszi

NAGYBETŰVEL ÍRÓM VALAKI HÍVJON MEG, EGYSZERŰEN EZ VICC MINDEN BARÁTOM FENNT VAN DE SENKI SE HÍV MEG FELEDÉSBE MERÜL MINDIG.
vALAKI AKI EZT OLVASSA MÁR FÉL SIKER, AKKOR EZEK UTÁN NINCS MÁS TEENDŐ HÍVJ MEG! kÖSSZI, ÉS PUSZI

Nem tudom hogy megy ez az IWIW meghivo mar be is csaptak egy ezressel, hogy tudnek egy meghivot kapni segitseget sziveszen elfogadnek
Koszi akarki

Tárgy: levelezes

Üzenet: szeretnek egy iwiw cimet letre hozni

Tárgy: meghívó elmaradása

Üzenet: Szép napot!

Kérdésem, hogy mi oka lehet, h 2 meghívót kaptam és egyik sem érkezett még meg.
Egyiket cca. 3 hete, a másodikat egy napja?
Kérek válaszoljatok.
Üdv. MZ


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

7 hozzászólás a(z) “Hülyeségek (14)” bejegyzéshez

 1. Dezső avatar
  Dezső

  Már házassági évfordulóra is megfelelő ajándék az IWIW meghívó?!

 2. suexID avatar

  Az utolsó előttihez: küldj neki egy meghívót a mysql.com-ra, úgyis egy db meghívót kért.

  Az utolsón én szarrá röhögtem magamat! :)

 3. hal avatar

  Vigyázzatok azzal a „gyűlölt” szóval! :D

 4. Gábor avatar
  Gábor

  Ne haragugy Kedves Ismeretlen mi még bisztosan nem ismerlyük egymást de én tulajdonképen csak egy olyan ivives meghivott szertnék beszerezni, mert álitólag már mindenkinek van és szeretnék egyet én is megszerezni magamnak márha megbocsátasz hogy zavartalak ezel a kérésemmel légyszi minél előbb küldj egy olyan meghívot. Köszike. Hali. csacsesz-csocsesz. Csumi. Csá. Szióka.
  Ja, és kérlek ne feled elküldeni nekem az ivives meghivott. Ez most szo szerint élet s halál kérdése.

 5. Gábor avatar
  Gábor

  IWIW: Engem sokan hívtak, hogy legyek tag, vagy minek mondják… Nem is igazán látom át mire jó, azon kívűl, hogy a mostani 200 elmebeteg ismerőseim mellé még beszerezhetek mondjuk 500-at. És akkor elmondhatom magamról, hogy
  700 BARÁTOM van. Gyerekek! Nincs nagyobb élmény, mint néha egy kis magány.
  Higgyétek el nekem. Az meg hogy a múltban kivel, mikor, merre, miképpen….
  Egyszóval f…m bele!!

 6. suexID avatar

  Az iWiW nem egy olyan kezdeményezés, aminek kötelezően szarnak kellene lennie, de sajnos a sok hülye azzá teszi. Kezdve azzal, hogy mára presztízskérdés lett, hogy kinek mennyi iWiWes ismerőse van. Minden nap hallom a sok hülye kiscsajt és stréber hülyegyereket, hogy nekem ennyi-meg annyi ismim van. Hányinger, totális hányinger.

 7. amur avatar
  amur

  NEMHÍVÓ ???

  Nem kell !!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: